logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Binnenkort op Netflix de dramaserie Away

De Netflix Original serie Away met Academy Award winnaar Hilary Swank is vanaf 4 september wereldwijd en exclusief beschikbaar op Netflix. Het is een spannend en emotioneel verhaal over wat we als mens kunnen bereiken en de persoonlijke offers die we hiervoor moeten brengen. De serie is gemaakt door Andrew Hinderaker en geproduceerd door Jessica Goldberg, Jason Katims, Matt Reeves, Andrew Hinderaker, Edward Zwick, Hilary Swank, Adam Kassan en Jeni Mulein.

Away

De Amerikaanse astronaut Emma Green (Hilary Swank) bereidt zich voor op haar eerste missie naar Mars waar ze leiding geeft aan een internationale crew. Een zware beslissing, zeker wanneer blijkt dat haar man (Josh Charles) en tienerdochter (Talitha Bateman) haar thuis meer dan ooit nodig hebben… Naarmate de reis van de bemanning naar de ruimte intensiever wordt, spelen er bij de crew onderlinge conflicten en wordt het gemis naar het thuisfront alsmaar groter. In de serie Away zien we dat de nodige offers gemaakt moeten worden voor wie voor het hoogst haalbare wil bereiken. 

Bekijk hieronder de trailer van Away

Emma Green (Hilary Swank)

Emma Green is een Amerikaanse astronaut en voormalig marinepiloot. Ze is de commandant van de eerste missie naar Mars. Ze is een eigenzinnige, empathische en zeer intelligente astronaut en leider. Ze is getrouwd met Matt Logan, een hoofdingenieur bij NASA. Emma en Matt hebben een 15-jarige dochter, Lex.

Matt Logan (Josh Charles)

Matt Logan is een NASA-ingenieur wiens vrouw, Emma Green, de eerste missie naar Mars leidt. Hij staat voor de toch al enorme uitdagingen om vanuit huis met de missie om te gaan, terwijl hij probeert zijn tienerdochter alleen op te voeden.

Alexis “Lex” Logan (Talitha Bateman)

De 15-jarige Lex is de dochter van Emma Green en Matt Logan. Net als haar vader is Lex ondersteunend en trots op de driejarige missie van haar moeder. Ze worstelt met het volwassen worden terwijl haar moeder op zending is en haar vader wordt geconfronteerd met zijn eigen problemen.

Misha Popov (Mark Ivanir)

Misha Popov is een Russische kosmonaut en ingenieur op de missie naar Mars naast Emma Green. Misha is het meest ervaren bemanningslid en heeft geen gebrek aan ego, maar worstelt stiekem met de persoonlijke opofferingen die hij heeft gemaakt om de ruimte in te komen.

Kwesi Weisberg-Adebayo (Ato Essandoh)

Kwesi Weisberg-Adebayo is een Brits staatsburger uit Ghana. Kwesi (uitgesproken als Kway-Si) is goedgehumeurd, bescheiden en een man met een diep geloof. Hij is een wereldberoemde botanicus en draagt ​​de hoop met zich mee om het leven op Mars te laten groeien.

Ram Arya (Ray Panthaki)

Ram Arya is een luchtmachtpiloot uit India. Terwijl de andere astronauten gedwongen worden rekening te houden met hun gehechtheid aan de aarde en hun families, is Ram helemaal alleen op de wereld.

Lu Wang (Vivian Wu)

Lu Wang is een chemicus en astronaut die China vertegenwoordigt. Ze is intelligent en pragmatisch, maar onder haar gefocuste uiterlijk heeft ze een complex persoonlijk leven. Ze is getrouwd en heeft een jonge zoon.

Melissa Ramirez (Monique Curnen)

Melissa Ramirez is een voormalige astronaut die Emma’s Crew Support Astronaut is. Haar taak is om Emma’s koppeling met aarde te zijn. Melissa gaf haar eigen carrière als astronaut op om haar kind met speciale behoeften te ondersteunen, maar ze is er voor Emma en haar familie. Ze zorgt voor Lex bij afwezigheid van Matt en Emma.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.