Netflix breidt aanbod voor kinderen uit met 4 exclusieve series

Een cyborg detective, een geheime agentmuis, gestoorde outback dieren en een groep kinderen die een speelgoedbedrijf runnen, maken hun entree op ‘s werelds grootste internet TV-netwerk. Vanaf begin dit jaar breidt Netflix het aanbod uit met een aantal nieuwe avontuurlijke en bijzondere personages voor kids. In samenwerking met wereldwijde partners voegt Netflix vier nieuwe animatie en live-action comedyseries toe aan het huidige familie- en kinderaanbod.

Inspector-Gadget-Show-Still-1---highresInspector Gadget 2.0 – Maart 2015
Als favoriet van velen is de stuntelende inspecteur weer terug. Dr. Claw heeft zijn wereldwijde misdaadsyndicaat MAD gereactiveerd en alleen Inspector Gadget kan hem tegenhouden. Samen met zijn nichtje Penny, hond Brain en een arsenaal aan high-tech snufjes, bestrijdt hij misdaad als nooit tevoren. De CGI-geanimeerde serie bestaat uit 26 afleveringen en wordt geproduceerd door DHX Media (TSX: DHX.A, DHX.B). De serie gaat in maart exclusief op Netflix in première in de Verenigde Staten en op een later tijdstip in de Benelux.

Danger-Mouse-Key-Art-High-ResDanger Mouse – Voorjaar 2016
De grootste spion ter wereld en jaren ‘80 cultfavoriet, Danger Mouse, keert terug. Met zijn befaamde stijl, het bekende catchy taalgebruik en de typerende humor is de kleine, heldhaftige muis terug om een hele generatie fans mee te nemen in zijn wereldreddingen. De animatieserie is in een volledig nieuw jasje gestoken maar bevat wel alle klassieke karakters. Wanneer de wereld geteisterd wordt door een ramp, is het de stoere muis die samen met hulp van de ongelukkige hamster Penfold, en een verzameling aan kunstzinnige gadgets en voertuigen, de wereld redt van schurken en aartsrivalen. Deze van oorsprong losse parodie, gebaseerd op de Britse spionfictie, waarin de Britse acteur en comedian, Stephan Fry de rol van Colonel K. vertolkt, is op Netflix in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Scandinavië, de Benelux en Japan te zien vanaf het voorjaar van 2016. In de andere landen gaat de show op een latere tijdstip in première.

Bottersnikes-_-Gumbles-King_onThrone_300dpiBottersnikes & Gumbles – Voorjaar 2016
Bottersnikes & Gumbles is een comedyserie waarin je de avonturen van drie jonge Gumbles; Tink, Bounce en Willi, volgt. Stuiterend en spelend proberen ze te voorkomen ingeblikt te worden door hun luie en chagrijnige buren ‘de Bottersnikes’. De serie is gebaseerd op de populaire Bottersnikes & Gumbles-boeken. Deze nieuwe CGI-geanimeerde serie is gecreëerd door Cheeky Little, Mighty Nice en CAKE, mede in opdracht van Netflix, BBC en Channel 7 Australië. Het eerste seizoen dat bestaat uit 13 aflevering is in 2016 wereldwijd exclusief op Netflix te zien, met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk en Australië, daar gaat de serie later in première.

Some-Assembly-Required-Group_Kolton_Charlie_Harrison_Sydney_Dylan_Travis_0048-_1_Some Assembly Required – Zomer 2015
Als de nieuwe eigenaar van Knickknack Toys, huurt de veertienjarige Jaervis Raines een groep vrienden van school in om hem te helpen fantastisch nieuw speelgoed te maken. In deze live-action serie volgen we tieners in hun dagelijkse avonturen. De serie is gemaakt door Dan Signer (A.N.T. Farm, Mr. Young) en Howard Nemetz (Mr. Young, The Suite Life of Zack & Cody). Kolton Stewart, Thunderbird Films-talent en genomineerd voor een Young Artist Award, heeft samen met Carlie Storwick, genomineerd voor de 2015 Canadian Screen Awards, de serie geproduceerd. De show zal deze zomer in alle Netflix-landen te bekijken zijn, op Canada na. Daar is deze serie momenteel te zien op YTV.

Aanbod voor kinderen
Het speciale gedeelte voor kinderen is beschikbaar op veel apparaten, zoals pc’s, Mac’s, iPads, game consoles, streaming-apparaten en Smart TV’s. Members worden voorzien van een kidsprofiel wanneer ze zich aanmelden en kunnen de extra profielen aanpassen voor hun kinderen. Om de kinderervaring compleet te maken, klikken kinderen op de iconen van hun favoriete personages om te zoeken in het brede aanbod van tv-series en films. Kinderen en ouders scrollen zodoende door de verschillende filmrijen met superhelden, prinsessen, dinosaurussen en girl power heen. Uiteraard met een duidelijke, eenvoudige beschrijving van de inhoud van elke titel.

Meer informatie, of wil je Netflix een maand gratis proberen? Surf dan naar www.netflix.com!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.