logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nest Cam Outdoor komt naar Europa


nest-cam-outdoor De Nest Cam is, sinds de lancering vorig jaar, een integraal onderdeel geworden van de huizen van Nest klanten. Velen van hen maken ook gebruik van de Nest Aware-service om de opgenomen videobeelden op te slaan. Nest Cam-gebruikers up-loaden per minuut wel enkele duizenden uren aan video. Momenteel gebruiken de meeste bezitters van een Nest Cam Indoor hun camera met name voor de beveiliging van hun huis en richt ongeveer 30% de camera naar buiten. Klanten hebben dan ook om een buitencamera gevraagd en de Nest Cam Outdoor is ontworpen om juist aan die vraag te voldoen. De Nest Cam Outdoor combineert een eenvoudige installatie met permanente beveiliging binnen en buiten. Belangrijke functies en voordelen zijn:
  • Weerbestendig – Het weerbestendige ontwerp van de Nest Cam Outdoor maakt hem geschikt voor de zeer uiteenlopende temperaturen en omstandigheden waarmee een buitencamera geconfronteerd wordt.
  • Eenvoudig buiten te installeren – De installatie van de Nest Cam Outdoor verloopt snel en simpel. Sluit de adapter aan op de camera, steek de stekker in het stopcontact, hang de camera op en je bent klaar. Met een sterke magnetische basis kan hij op nog meer plaatsen veilig worden bevestigd voor het gewenste zicht.
  • Dag en nacht heldere live beelden – Dankzij de groothoekstand van 130° zie je het hele plaatje in kraakhelder Full HD (1080p). En als het donker is, verlicht Nachtzicht met acht krachtige infrarood-ledlampen alles in beeld. Met de Nest-app kun je de camera overal en altijd bedienen en live videobeelden bekijken.
  • Beveiligd streamen – Videobeelden worden naadloos gestreamd en opgeslagen met behulp van krachtige encryptietechnologie (2048-bit RSA-sleutel met 128-bit SSL-verbinding).
  • Praten en luisteren – Staat er iemand voor de deur? Zeg iets om zijn aandacht te trekken. Of vertel de bezorger dat hij het pakketje gerust kan achterlaten.
Voor het eerst kunnen Nest Cam-bezitters ook zonder Nest Aware terug in de tijd kijken, dankzij de gratis snapshot-geschiedenis die tot drie uur terug gaat. Zelfs wanneer een melding is gemist, is er altijd een foto te zien van wat er gebeurd is. Bezitters van de Nest Cam Indoor, Nest Cam Outdoor of Dropcam met een abonnement op Nest Aware profiteren van continu opnemen in de cloud en intelligente meldingen. De Nest Cam combineert de kracht van de cloud met hoogwaardige algoritmes om nauwkeuriger meldingen te versturen. Met persoonsmeldingen geeft Nest een specifieke waarschuwing zodra het een persoon detecteert en dus bijvoorbeeld niet bij een hond of auto, zodat meer nadruk wordt gelegd op momenten die ertoe doen. Nieuw ontworpen Nest-app Gebruiker van de Nest Cam Outdoor kunnen hun beveiligingscamera’s en alle andere Nest-producten bedienen vanuit de gratis Nest app – die volgens ons de best beschikbare beveiligingscamera-ervaring. Met de gratis over-the-air software-updates zijn daar onlangs nieuwe functionaliteiten aan toegevoegd, waaronder:
  • Beeldlijn –  laat zien wat Nest Cam heeft gezien en stelt de gebruiker in staat om in enkele seconden door dagen aan opgenomen beelden te spoelen: de belangrijke momenten worden er automatisch uitgefilterd.
  • Camerabeelden veilig delen – Gebruikers kunnen eigen, met wachtwoord beveiligde links naar live streams maken en delen, zoals met naaste familieleden die op hun huis aan het passen zijn.
  • Activity Zones (met Nest Aware) – Stel eigen Activity Zones in rondom belangrijke gebieden, zoals een deur, zodat je altijd op de hoogte bent van beweging in die specifieke hoek.
  • Person Alerts (met Nest Aware) – Zie het verschil tussen de schaduw van bewegende taken, of een inbreker in je huis. Als Nest Cam een persoon ziet, krijg je een speciale melding. Nest Cam kan zelfs zien of het echt een persoon is, of dit alleen maar vermoedt.
Prijs en beschikbaarheid Nest Cam Outdoor kan vanaf vandaag in Nederland besteld worden via nest.com/nl, Coolblue, Bol.com, FonQ, Conrad, CentralPoint, MSH en BCC voor een adviesprijs van 199 euro. De camera ligt vanaf midden november in de schappen.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.