logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Lees alles over Nelly Rapp: Monsteragent

Deze winter wordt het griezelen geblazen met de film Nelly Rapp: Monsteragent. In deze film belandt het elfjarige meisje Nelly op een wel héél spannend logeerpartijtje. Een griezelkomedie vol avontuur, geesten, vampiers en weerwolven. De Zweedse film wordt Nederlands gesproken uitgebracht op de verschillende streamingdiensten met onder anderen de stem van Birgit Schuurman (Casanova’s), Roel Dirven (Huis van Anubis, GTST, Gooische vrouwen) en Hetty Heyting (Zeg ‘ns Aaa, Farce Majeure). .

Bekijk de trailer van Nelly Rapp: Monsteragent

Het verhaal van Nelly Rapp: Monsteragent

Nelly en haar hond London brengen de herfstvakantie door in het grote, oude huis van haar oom Hannibal. Al snel merkt Nelly dat haar oom geen rustig leventje leidt. Hij lid is van een geheim genootschap dat monsters opspoort, er blijkt zelfs een vampier in de kelder te wonen! De stoere en eigenzinnige Nelly is niet bang voor monsters. Sterker nog, in plaats van gillend naar huis te rennen, wil Nelly juist niets liever dan ook monsteragent worden. Maar er is één probleem: Hannibal vindt Nelly nog veel te jong voor dit macabere beroep. Lukt het haar om Hannibal te overtuigen dat ze dapper genoeg is voor deze taak?

Dit zijn de Nederlandse stemmen van Nelly Rapp: Monsteragent

Birgit Schuurman, Roel Dirven, Hetty Heyting, Sander de Heer (radioshow De heer Ontwaakt), Jan Elbertse (Bankier van Verzet), Tara Gijsbers, Jantine van den Bosch, Jonathan de Moor, Amber Beishuizen en Romy Winters als Nelly te horen.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.