logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nederlandse stemmencast Hopper en de Hamster der Duisternis bekend

Buddy Vedder en Elise Boers spreken stemmen in voor de nieuwe animatiefilm Hopper en de Hamster der Duisternis. Buddy Vedder spreekt de stem in van het hoofdpersonage Hopper. Hij is geboren als half kip en half haas en is, net als zijn vader koning Peter, geobsedeerd door avontuur. Wanneer het koninkrijk bedreigd wordt, begint Hopper aan het avontuur van zijn leven. Elise Boers (online personality) is voor het eerst de studio ingedoken en leent haar stem aan stinkdier Meg, een moedige vechtsportexpert. Samen met Hopper doet zij er alles aan om het koninkrijk te redden. Distributeur Independent Films brengt Hopper en de Hamster der Duisternis op 16 februari in 2D en 3D uit in de bioscoop.

Bekijk de trailer van Hopper en de Hamster der Duisternis

Over de film

Hopper is een bijzondere jonge held: hij is half kip en half haas. Hij is geadopteerd door Koning Peter, een haas die beroemd is geworden door zijn spannende avonturen. Hopper weet dat hij er anders uitziet dan de rest en wil niets liever dan erbij horen en net zo stoer zijn als zijn vader. Het liefst wil hij een echte avonturier worden, zelfs al is hij nog zo onhandig. Wanneer zijn oom, de grootste vijand van het Koninkrijk, ontsnapt uit de gevangenis en zijn vader van de troon dreigt te stoten, begint Hopper aan het avontuur van zijn leven. Samen met de slimme schildpad Abe en de stoere vechtsportexpert Meg doet hij er alles aan om het plan van zijn kwaadaardige oom te dwarsbomen.

Cast

  • Hopper (half kip, half haas) – Buddy Vedder
  • Abe (schildpad) – nog onbekend
  • Meg (stinkdier) – Elise Boers

Meer informatie

Regie: Ben Stassen, Benjamin Mousquet
Nederlandse stemmencast: o.a. Buddy Vedder en Elise Boers
Release: 16 februari 2022
Genre: animatie, avontuur
Lengte: 92 minuten

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.