logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de trailer van Verschrikkelijke Ikke 4 (Despicable Me 4)

In ‘Despicable Me 4′ zijn we getuige van de terugkeer van Gru en zijn eigenzinnige familie terwijl ze aan weer een avontuur beginnen vol humor, hart en natuurlijk veel volgelingen. Gru, ingesproken door de getalenteerde Steve Carell, blijft het publiek charmeren met zijn unieke mix van schurkenstaten en hartverwarmende momenten. Kristen Wiig speelt opnieuw de rol van Lucy, Gru’s even excentrieke als sympathieke partner.

Deze keer staat Gru echter voor een enorme uitdaging in de vorm van nieuwe tegenstanders. Will Ferrell leent zijn stem aan het karakter van Maxime le Mal, een sluwe en meedogenloze slechterik die vastbesloten is Gru’s plannen bij elke gelegenheid te dwarsbomen. Sofia Vergara voegt zich bij de cast als Valentina, de partner in crime van Maxime le Mal, wier charme en humor haar tot een waardige tegenstander maken voor onze geliefde hoofdrolspeler.

Terwijl Gru en zijn gezin zich een weg banen door de chaos die Maxime le Mal en Valentina teweeg hebben gebracht, raken ze verwikkeld in een wervelwind van hilarische ongelukken en hartverscheurende actie. Met de hulp van hun trouwe handlangers en onwrikbare vastberadenheid moeten ze opnieuw de boel redden en bewijzen dat zelfs de meest onwaarschijnlijke helden tegen alle verwachtingen in kunnen zegevieren.

Gevuld met gelach, avontuur en hartverwarmende momenten belooft “Despicable Me 4” een onvergetelijke filmische ervaring te worden voor publiek van alle leeftijden. Maak je klaar voor een wilde rit met Gru en de bende terwijl ze voor hun grootste uitdaging tot nu toe staan!

Bekijk de trailer van Verschrikkelijke Ikke 4

De Nederlandse stemmen van Verschrikkelijke Ikke 4

  • Gru – Jon van Eerd / Steve Carell
  • Lucy – Kim van Kooten / Kristen Wiig
  • Margot – Pip Pellens
  • Maxime le Mal – Will Farell
  • Valentina – Sophie Vergara

Lees hier onze review over Verschrikkelijke Ikke 3 en welke Bekende Nederlanders Verschrikkelijke Ikke inspreken.

Verschrikkelijke Ikke 4 (Despicable Me 4) draait vanaf 28 juni in de bioscoop.

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.