logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Deze bekende Nederlanders spreken Ugly Dolls in!

Filmdistributeur The Searchers onthult de Nederlandse stemmencast van de komische en ontroerende animatiefilm Ugly Dolls, die vanaf 31 juli in de bioscopen te zien zal zijn. In de originele versie zijn de stemmen van onder andere Kelly Clarkson, Pitbull, Ice-T, Nick Jonas, Janelle Monáe en Emma Roberts te horen.

De Nederlandse stemmen van Ugly Dolls:

  • Vajèn van den Bosch (zangeres, actrice) neemt de rol van “Moxy” voor haar rekening.
  • Jamai Loman (zanger, presentator en musicalacteur) vertolkt de rol van “Lou”.
  • Défano Holwijn (YouTuber, rapper en acteur) spreekt de rol in van “Ugly Dogg”.

Bekijk hoe de Bekende Nederlanders de stemmen inspraken voor Ugly Dolls:

UglyVille

Welkom in UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy, haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille. Dat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden! Dat is echter buiten Lou en de andere smetteloze poppen van PerfectionVille gerekend. Voor hen mogen enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken. Zal het hen lukken om Lou en de andere perfecte poppen te overtuigen?

Bekijk hier de trailer van Ugly Dolls:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.