logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De Nederlandse stemmen van Spirit Ongetemd op dvd of blu-ray

Spirit Ongetemd is een groots avontuur over een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt en bevriend raakt met een wild paard. Deze nieuwe animatiefilm is het volgende hoofdstuk in het populaire verhaal van DreamWorks Animation. Er zijn veel bekende Nederlandse stemmen te horen in Spirit Ongetemd. De film is vanaf 1 december te koop op dvd en blu-ray.

Over Spirit Ongetemd

Lucky Prescott (Vajèn van den Bosch) heeft haar overleden moeder, Milagro Navarro (Ellen ten Damme) nooit echt gekend. Zij was een onbevreesde stuntartieste in paardenshows en kwam uit Miradero, een klein stadje aan de rand van het Wilde Westen. Net als haar moeder is Lucky geen fan van regels en beperkingen, wat haar tante Cora (Peggy Vrijens) heel wat zorgen baart. Lucky is opgegroeid in een stad aan de oostkust onder het toeziend oog van Cora, maar wanneer Lucky haar eigen geluk beproeft en een te groot aantal dolle streken uithaalt, besluit Cora hun spullen te pakken en terug te verhuizen naar Lucky’s vader Jim (Ruben Lürsen), in Miradero.

Lucky is absoluut niet onder de indruk van het saaie stadje. Ze verandert van gedachten als ze Spirit ontmoet, een wilde Mustang die haar onafhankelijkheidsdrang deelt, en ze bevriend raakt met twee meisjes die paardrijden, Abigail Stone (Sterre van Woudenbergl) en Pru Granger (Stephanie van Eer). Pru’s vader, staleigenaar van Al Granger (Murth Mossel), is de beste vriend van Lucky’s vader. Wanneer een harteloze paardendrijver (Kees Boot) Spirit en zijn kudde wil vangen en veilen voor een leven van dwangarbeid, schakelt Lucky haar nieuwe vrienden in. Dapper begint ze aan het avontuur van haar leven om het paard te redden dat haar heeft geholpen om verbintenis te voelen met haar moeders nalatenschap en Mexicaanse afkomst.

Bekijk de trailer van Spirit Ongetemd

Nederlandse stemmen Spirit Ongetemd

De Nederlandse stemmencast van Spirit Ongetemd is bekend. De stem van het hoofdpersonage Lucky Prescott is ingesproken door Vajèn van den Bosch en die van haar beste vriendinnen Pru Granger en Abigail Stone door Stephanie van Eer en Sterre van Woudenberg. Hieronder hebben we de stemmencast van Spirit Ongetemd voor je op een rij gezet.

 • Lucky Prescott – Vajèn van den Bosch / Isabela Merced
 • Pru Granger – Stephanie van Eer / Marsai Martin
 • Abigail Stone – Sterre van Woudenberg / Mckenna Grace
 • Cora (Lucky’s tante) – Peggy Vrijens / Julianne Moore
 • Jim Prescott (vader Lucky) – Ruben Lürsen / Jake Gyllenhaal
 • Milagro Navarro Prescott (moeder Lucky) – Ellen ten Damme / Eiza González
 • Hendricks (slechterik) – Kees Boot / Walton Goggins
 • Al Granger (Pru’s vader) – Murth Mossel / Andre Braugher
 • Mevrouw Twinkles – Britt Dekker
 • Handlebar – Rogier Komproe
 • Snips – Benjamin Daalder / Lucian Perez
 • Valentina – Nurlaila Karim / Alejandra Blengio

Ga direct naar Spirit Ongetemd op BOL.com.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.