logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Dit zijn de Nederlandse stemmen van Rikkie de Ooievaar 2

De stemmen van Barbara Sloesen, Patrick Martens en Willie Wartaal zijn deze zomer te horen in een nieuwe Rikkie de Ooievaar animatiefilm. Jip Bartels leent zijn stem, net als in het succesvolle eerste deel, aan hoofdkarakter Rikkie: de mus die opgroeide bij ooievaars. In het magische gloednieuwe avontuur is Patrick Martens weer te horen als de extravagante parkiet Kiki en Barbara Sloesen is de stem van mussenleidster Samia. Rikkie de Ooievaar 2 is vanaf 2 augustus in de bioscoop te zien.

Lees hier onze recensie van Rikkie de Ooievaar 1

Het verhaal van de film

Na de overwintering in het warme Afrika maken de ooievaars zich klaar om naar huis te vliegen. Als Rikkie hoort dat niet hij, maar zijn ooievaarsbroer Max de grote vlucht mag leiden, is hij heel erg teleurgesteld. Hij kan toch het beste vliegen? Is hij dan toch geen echte ooievaar? Teleurgesteld besluit Rikkie zijn eigen reis te maken, op zoek te gaan naar andere mussen. Samen met zijn vrienden – het dwerguiltje Olga en Kiki de parkiet – vliegt hij pardoes een nieuw avontuur in wanneer ze mussenleidster Samia ontmoeten. Haar kudde is gevangen genomen door een hebzuchtige pauw en om ze te bevrijden moet een groot juweel gevonden worden. Daarvoor zijn teamwork, vertrouwen en een fijn staaltje ooievaarskunsten nodig.

Dit zijn de Nederlandse stemmen van Rikkie de Ooievaar 2

  • Rikkie – Jip Bartels
  • Max – Willie Wartaal
  • Olga – Georgina Verbaan
  • Kiki – Patrick Martens
  • Samia – Barbara Sloesen

Bekijk de trailer van Rikkie de Ooievaar 2

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.