logo-liggend-wit-donkerblauw

Magisch kerstverhaal in muzikale animatiefilm De Notenkraker en de Toverfluit

De Notenkraker en de Toverfluit 1

De stemmen van Vajèn van den Bosch en Levi van Kempen zijn deze winter te horen in een nieuwe notenkraker animatiefilm. In het magische kerstverhaal De Notenkraker en de Toverfluit geeft Van Kempen stem aan de notenkraker die eigenlijk een vervloekte prins blijkt te zijn. Van den Bosch is de stem van Marie die samen met hem op pad gaat om de vloek te verbreken. De Notenkraker en de Toverfluit zit vol betoverende liedjes en is vanaf 7 december in de bioscoop te zien.

Bekijk de trailer van De Notenkraker en de Toverfluit

Over de film

Op kerstavond kunnen soms wonderen gebeuren … Als Marie een wens doet, komt haar speelgoed op magische wijze tot leven en Marie zelf krimpt tot ze net zo groot is. Dan blijkt haar lelijke notenkraker eigenlijk een vervloekte prins te zijn. Samen met hun speelgoedvrienden gaan de twee op reis om de vloek te verbreken en iedereen te redden van de nare ratten die de wereld willen overnemen. Daarvoor hebben ze alleen wel de toverfluit nodig die ergens in het paleis verstopt is.

De Nederlandse stemmen van De Notenkraker en de Toverfluit

  • Notenkraker – Levi van Kempen
  • Marie – Vajèn van den Bosch

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.