logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Deze bekende Nederlanders spreken de stemmen van De Flummels in

1835, de Galapagoseilanden. Ed en zijn zus Op zijn Flummels: schattige, pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen heel erg hun best om erbij te horen. Een zoveelste poging om indruk te maken op de andere Flummels gaat helemaal mis. Ze belanden in een tijdsbloem en reizen door de tijd naar 2021. Daar ontdekken ze verkeerschaos, fastfood en het ergste van alles, dat Flummels inmiddels uitgestorven zijn! Met hun nieuwe vrienden De Extinctables beginnen Op en Ed aan een wilde reis door de geschiedenis. Kan het stuntelende duo de loop van de geschiedenis veranderen en zichzelf en hun soort redden?

Distributeur Independent Films brengt De Flummels op 7 juli uit in de bioscoop in 2D en 3D.

Bekijk de trailer van De Flummels

Nederlandse stemmen van De Flummels

  • Op – Birgit Schuurman
  • Ed – André Dongelmans
  • Mali – Bo Beljaars
  • Conch – Joost Bouhof

Birgit Schuurman, André Dongelmans, Bo Beljaars (Bokado) en Joost Bouhof (JoostSpeeltSpellen) spreken stemmen in voor de nieuwe animatiefilm De Flummels. Birgit Schuurman spreekt de stem in van het hoofdpersonage genaamd Op, een flummel die dromerig en vooral héél erg onhandig is. Daarmee maakt ze zichzelf en haar broer Ed niet bepaald populair bij de andere flummels. André Dongelmans leent zijn stem aan het andere hoofdpersonage: Ed. Hij is niet de slimste flummel van het tropische eiland, maar heeft wel het hart op de juist plaats. Bo Beljaars is te horen als Mali, een super georganiseerde flummel die zich enorm ergert aan Op en Ed en stiekem een oogje heeft op een van de leiders van de flummels. Joost Bouhof is voor het eerst de studio ingedoken en spreekt onder meer de stem in van Conch, een overbezorgd schelpdier.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.