logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Dit zijn de Nederlandse stemmen van Cats and Dogs: Slaan de pootjes ineen


De Nederlandse stemmencast van de bioscoopfilm “Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen!” is bekend. De Nederlands gesproken versie van de film, bevat de stemmen van onder andere presentator Levi van Kempen (“All Stars de Musical”), actrice Barbara Sloesen (“Zwaar Verliefd!”), acteur André Dongelmans (“De Luizenmoeder”), acteur Valentijn Avé (“100% Coco”) en actrice Sarah Nauta (“De Grote Slijmfilm”). De hilarische familiefilm waarin een geheim team van huisdieren een wereldwijde strijd tussen katten en honden moet voorkomen, wordt vanaf 9 december 2020 ‘losgelaten’ in de Nederlandse bioscoop.

Dit zijn de Nederlandse stemmen van Cats&Dogs slaan de pootjes ineen

Roger: Levi van Kempen
Gwen: Barbara Sloesen
Max: Valentijn Avé
Zoë: Sarah Nauta
Pablo: André Dongelmans
Ollie: Ruben Lürsen
Susan: Jannemien Cnossen
Zeek: Marcel Jonker
Ouwe Ed: Jan Nonhof
Schnauzer: Has Drijver

Overige stemmen:
Hein van Beem
Enzo Coenen
Tara Hetharia
Stephan Holwerda
Rutger Le Poole
Oscar Siegelaar
Abel van der Valk
Sanne Bosman
Carolina Dijkhuizen
Marloes van den Heuvel
Gioia Parijs
Maylin van Putten
Juliann Ubbergen
Peggy Vrijens

Bekijk hier de trailer van Cats&Dogs slaan de pootjes ineen

Meer over de Bekende Nederlanders die Cats&Dogs slaan de pootjes ineen inspraken

Levi van Kempen neemt de rol van de goedhartige hond Roger voor zijn rekening. Naast (stem)acteur is Levi ook presentator en zanger. Hij speelde in diverse musicals, waaronder “Robin Hood”, “Alleen Op De Wereld”, “Grease” en “All Stars”. Hij vertolkte rollen in diverse televisieseries, waaronder “Tien Torens Diep”, “Onderweg Naar Morgen” en “Goede Tijden, Slechte Tijden”. Daarnaast was Levi in 2018 te zien in “The Passion”. Als tv-host werkte hij o.a. voor National Geographic Channel, Disney XD en “The Voice of Holland”.

Barbara Sloesen kruipt in de huid van de kittige kat Gwen. Na haar afstuderen aan de Toneelacademie in Maastricht speelde Barbara twee jaar in de televisieserie “Goede Tijden, Slechte Tijden”. Meteen daarna volgden grote rollen in films als “Soof”, “Mannenharten 2”, “Rokjesdag” en “Onze Jongens”. In “Zwaar Verliefd!” en “Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn” nam Barbara de hoofdrol voor haar rekening. Eind dit jaar is ze wederom te zien in de rol van Isa in “Zwaar Verliefd! 2”.

André Dongelmans is de stem van de kwaadaardige papegaai Pablo. André is niet alleen stemacteur, maar was ook te zien in diverse theaterproducties, televisieseries en films. Hij speelde in theaterproducties als “Mijn Moeder Medea”, “The Play That Goes Wrong”, “People, Places & Things” en “Mehmet de Veroveraar”. Op het witte doek was hij onder andere te zien in “Het Diner”, “The Paradise Suite” en “Gek Van Oranje”. Momenteel is hij aan het filmen voor “Luizenmoeder – De Film”. André speelde tevens in diverse televisieseries zoals “Voetbalvrouwen”, “Toren C”, “Jeuk”, “Flikken Maastricht” en “De Luizenmoeder”.

Valentijn Avé spreekt de stem in van baasje Max. Eerder heeft Valentijn een stem ingesproken voor de animatiefilm “The Test of Time”. Valentijn heeft rollen gespeeld in diverse televisieseries. Zo was hij onder andere te zien in “SpangaS” en “Wissper”. Naast een aantal rollen in korte films, is hij ook te zien in meerdere speelfilms, waaronder “100% Coco”, “100% Coco New York” en “Whitestar”.

Sarah Nauta leent haar stem aan baasje Zoë. Sarah is niet alleen actief als stemactrice, maar ook in de muziek-, musical-, televisie- en filmindustrie. Ze debuteerde op achtjarige leeftijd in de musical “Ciske de Rat”. Vervolgens speelde ze in diverse musicals waaronder “Mary Poppins”, “Droomvlucht” en “Hij Gelooft In Mij”. Daarnaast was Sarah ook te zien in diverse televisieseries, waaronder “Spangas”, “The Lodge” en in de Amerikaanse serie “Hunter Street”. Ook vertolkte ze rollen in bioscoopfilms als “Elvy’s Wereld So Ibiza!” en “De Grote Slijmfilm”.

De Nederlandse versie van de film is geregisseerd door Stephan Holwerda (“Scoob!”, “Onward”, “Coco” en “Zootropolis”).

Het verhaal van Cats&Dogs slaan de pootjes ineen

Het is tien jaar na de totstandkoming van de Grote Vrede, een uitgebreid bewakingssysteem dat door katten en honden gezamenlijk ontworpen is met als doel de vrede te bewaren als er conflicten dreigen te ontstaan. Maar dan worden er draadloze netwerken gehackt door een slimme slechterik. Door frequenties te gebruiken die alleen katten en honden kunnen horen, kan hij ze manipuleren en zo barst de wereldwijde strijd tussen beide diersoorten weer los. Een team van onervaren en onbeproefde agenten moet nu hun ouderwetse instinct gebruiken om weer voor vrede tussen katten en honden te zorgen.

“Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen!” is vanaf 9 december 2020 in de Nederlandse bioscoop te zien, in de Nederlandstalige versie.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.