logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Deze bekende nederlanders spreken Bigfoot Family in!

Buddy Vedder, Kim-Lian van der Meij, Dennis Weening en prof. dr. Freek Vonk spreken stemmen in voor de animatiefilm Bigfoot Family. Dit is het vervolg op Bigfoot Junior uit 2017 van Studio nWave, ook bekend van de succesvolle animatiefilm Corgi. Buddy Vedder spreekt, net als in het eerste deel, de stem in van hoofdpersoon Adam, de zoon van Bigfoot. Ondanks zijn superkrachten doet hij zijn best om een zo normaal mogelijk tienerleven te leiden. Maar zodra zijn vader spoorloos verdwijnt zet Adam alles op alles om hem te redden.

Kim-Lian van der Meij duikt opnieuw de studio in om haar stem te lenen aan Shelly, de moeder van Adam. Dennis Weening is weer te horen als de eigenwijze wasbeer Trapper. Nieuw in de stemmencast is Freek Vonk. Hij zal de stem inspreken van Conor Mandrake, de dubieuze baas van een oliemaatschappij waar de familie van Bigfoot de strijd mee aangaat. Distributeur Independent Films brengt Bigfoot Family op 7 oktober in 2D en 3D uit in de bioscoop.

De Nederlandse stemmencast van Bigfoot Family

  • Adam(de zoon van Bigfoot) – Buddy Vedder
  • Shelly (moeder van Adam) – Kim-Lian van de Meij
  • Wasbeer Trapper – Dennis Weening
  • Conor Mandrake – Freek Vonk

Over de film

Bij Adam thuis is het een gezellige bende sinds zijn vader Bigfoot is teruggekeerd uit de wildernis en samen met een heleboel dieren weer bij zijn gezin woont. Bigfoot is een echte ster, terwijl Adam niets liever wil dan een normaal leven. De drukte op school, zijn eerste verliefdheid en het oefenen met zijn superkrachten is al genoeg gedoe. Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt naar Alaska waar oliemaatschappij X-tract een natuurgebied in gevaar brengt. Een paar dagen later verdwijnt hij spoorloos. Samen met zijn moeder, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur gaat Adam naar het Hoge Noorden om zijn vader te redden.

Bekijk hieronder de trailer van Bigfoot Family

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.