logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nooit meer verdwalen op de fiets met de Mio Cyclo Discover

De vakantie is dit jaar voor veel mensen anders dan anders. De vakantie wordt gevierd vanuit huis, met uitstapjes in de omgeving. En dat kan super leuk zijn! Wij hebben een aantal tips en suggesties voor een geweldige staycation in verschillende thema’s. Maar je kunt het ook sportiever aanpakken, bijvoorbeeld met dit fietsnavigatiesysteem van Mio. Met de Mio Cyclo Discover plan je eenvoudig je fietsroute, laat je je verrassen door een verrassingsroute of maak je gebruik van routes van RouteYou en Komoot.

Mio lanceert nieuw fietsnavigatiesysteem

Mio lanceert een nieuw navigatiesysteem voor fietsliefhebbers: de Mio Cyclo Discover-serie, bestaande uit Mio Cyclo Discover en Mio Cyclo Discover Plus. De navigatie is voorzien van Mio’s exclusieve routeplannertool NeverMiss™, ‘verrassingsnavigatie’ Surprise Me™ en geïntegreerde routeplannerservices RouteYou en Komoot.

Het volledige kleurenscherm van de Cyclo Discover-serie is het grootste in de markt en heeft een touch-interface. Alle veelgebruikte basisfuncties zitten onder goed herkenbare knoppen op het hoofdscherm. Het robuuste ontwerp heeft bovendien een waterdichte IPX7-classificatie, wat betekent dat het tot 30 minuten kan worden ondergedompeld in één meter diep water zonder schade op te lopen. Dus weer of geen weer: de Cyclo Discover-serie is altijd de beste navigatiepartner.

Cyclo Discover biedt exclusieve fietsroutes met:

Cloudservice MioShare

Met MioShare kunnen fietsers hun fitness-trackinggegevens en routegeschiedenis opslaan en nieuwe reisplekken tijdens de route ontdekken. Ze kunnen ook routes van nieuwe wegen en gebieden downloaden die door andere fietsers zijn ontdekt. Daarnaast kunnen fietsers hier hun apparaat beheren, kaarten of software laten updaten en de laatste productinformatie downloaden.

NeverMiss™

Met de nieuwe NeverMiss-functie (patent aangevraagd) kunnen fietsers een langeafstandsfiets- of -wandeltocht plannen. Zij kunnen nieuwe plekken en opmerkingen toevoegen of zelfs een weblink aan een route koppelen. De NeverMiss-functie geeft een melding op het scherm wanneer de fietser een geplande plek op de route nadert. Hij kan dan met een smartphone met internetverbinding de bijbehorende QR-code scannen voor aanvullende informatie.

Surprise Me™

De gepatenteerde Surprise Me-functie van Mio geeft je keuze uit drie verschillende routes en biedt je zowel opties van plek A naar A (beginpunt is eindpunt) als van plek A naar B. Fietsers kunnen op deze manier nieuwe inspiratie opdoen voor een rit. De functie is ontworpen voor iedereen die alle routes in de eigen omgeving inmiddels wel kent en verrast wil worden met een onbekende route. De gepatenteerde Surprise Me-functie van Mio geeft je keuze uit drie verschillende routes en biedt je zowel opties van plek A naar A (beginpunt is eindpunt) als van plek A naar B.

Geïntegreerde routeplannerservice – RouteYou en Komoot

De Cyclo Discover-serie heeft ook de routeplannerservices RouteYou en Komoot geïntegreerd. Gegevens kunnen via directe synchronisatie naar het navigatiesysteem worden overgebracht, zodat gebruikers het tourgebied gemakkelijk kunnen uitbreiden.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.