logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Zachte krachtpatser, die Napoleon Soft


napoleon soft

Ken jij de snoepjes van Napoleon al? Misschien niet van naam, maar als ik het heb over die gele ballen met een zure vulling, zul je zeker weten welke snoepjes ik bedoel. Of misschien ken je een van de andere varianten van de Napoleonbonbons wel, want sinds vorig jaar zijn ze verkrijgbaar in verschillende smaken. Van zoet tot zuur, van fruitig tot een salmiakvulling. Napoleon is van alle markten thuis!

Hard vs zacht

Niet iedereen houdt van die harde buitenkant. Persoonlijk kan ik daar wel iets bij voorstellen. De zuurtjes buitenkant kan best scherpe randen krijgen als je er wat langer op sabbelt, en meteen doorbijten is niet altijd goed voor je tanden. Bovendien heb je vaak nog lang last van zijn plakkerig laagje dat zich ergens in een hoekje van je tand heeft verstopt. De redding is nabij! Napoleon wil de harten van iedereen veroveren en heeft ook voor deze doelgroep een goed alternatief bedacht.

napoleon soft

Napoleon blijft na 250 jaar veroveren

Napoleon Soft. De naam zegt het al. Het zijn de vertrouwde Napoleonsnoepjes, maar dan zacht! De buitenkant is in dit geval niet gemaakt van een luchtig zuurtje, maar van een soort luchtige gom. Aan de buitenkant zie je ook al dat er een verrassing in de kern verstopt zit. Ook deze Napoleonsnoepjes bevatten namelijk een kern van poeder! Vooralsnog is Napoleon Soft verkrijgbaar in de smaken sweet, salty en sour! Met zowel de smaken Napoleon Soft Sweet, Salty en Sour kun je natuurlijk een paar combinaties bedenken: in iedere zak vind je dan ook drie verschillende smaken buitenkanten, met eenzelfde poederkern. Geweldig!

Nieuwe fan

Zoals je merkt zijn wij al helemaal fan. De zakken Napoleon soft zijn in principe hersluitbaar, maar als je met een paar man rond de tafel zit zul je merken dat 250 g een mooie hoeveelheid is 😉 hoe wil je natuurlijk ook naar een paar snoepjes al zou kunnen stoppen. Grappig om te weten is dat de Napoleon snoepjes met de hand worden gemaakt. Geen enkel snoepje is dan ook exact hetzelfde. Prettig om te weten is dat Napoleon Soft alleen maar bestaat uit natuurlijke ingrediënten.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.