logo-liggend-wit-donkerblauw

Nailed It! Baking Bash: eerste wereldwijde Netflix-game van Nederlandse bodem


Thuisbakkers opgelet! Netflix lanceert vandaag de nieuwe mobiele game Nailed It! Baking Bash. De nieuwe game, geïnspireerd op de hitserie Nailed It!, is geproduceerd door de Haagse gameontwikkelaar Paladin Studios en is daarmee de eerste game van Nederlandse bodem die wereldwijd beschikbaar is op Netflix.

“We zijn erg enthousiast over deze samenwerking met Netflix. Niet alleen vanwege de creatieve vrijheid die we kregen om deze bewerking van Nailed It! te maken, maar ook het enorme bereik van Netflix is inspirerend. We kijken dan ook erg uit naar de lancering van Nailed It! Baking Bash in Nederland en de rest van de wereld.”

Chris Nengerman, Game Director Paladin Studio’s

Bekijk de game trailer van Nailed It! Baking Bash

Over de game Nailed It! Baking Bash

In de hectische en creatieve bake-off game Nailed It! Baking Bash spelen 6 vrienden wie de mooiste of lelijkste taarten kan namaken. Wie liever op eigen tempo z’n bakkunsten verbetert, kan in de single-player kennismaken met Jacques die je de wereld van banketbakkerij laat zien en waarmee je zonder tijdsdruk de mooiste eetbare kunstwerken bakt. Momenteel zijn er maarliefst 10 verschillende taarten in de game beschikbaar, maar er zit nog meer in de ‘oven’…

streaming-banner-netflix

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.