logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Mythische coming-of-age komedie I’m A Virgo

De trailer van de langverwachte mythische coming-of-age komedie I’m A Virgo is nu te zien! In de serie speelt de Emmy-winnende acteur Jharrel Jerome (When They See Us, Moonlight) de hoofdrol. De serie is bedacht, geschreven en geproduceerd door de filmmaker met de kleurrijke sokken, Boots Riley (Sorry to Bother You), die alle zeven afleveringen regisseerde. Jerome is ook uitvoerend producent. Alle afleveringen van de Amazon Original serie zullen vanaf 23 juni exclusief beschikbaar zijn op Prime Video in meer dan 240 landen over de hele wereld.

Over I’m a Virgo

I’m A Virgo is een donker komisch coming-of-age verhaal over Cootie, een 4-meter lange, jonge zwarte man in Oakland, Californië. Nadat hij in isolatie is opgegroeid en zich vooral vermaakte met stripboeken en tv-programma’s, ontsnapt hij om al het mooie en alle tegenstrijdigheden van de echte wereld te ervaren. Hij sluit vriendschappen, vindt liefde, navigeert door lastige situaties en ontmoet zijn idool, een levensechte superheld genaamd The Hero, gespeeld door Walton Goggins. I’m A Virgo is een mythische odyssee die het doel van de mythische odyssee in twijfel trekt.

Bekijk de trailer van I’m A Virgo

streaming-banner-prime-video

Cast

De bad-ass cast bestaat uit:

  • Emmy-winnende acteur Jharrel Jerome (When They See Us, Moonlight)
  • Brett Gray (On My Block, Star Trek: Prodigy)
  • Tony Award genomineerde en Obie Award winnende actrice Kara Young (The Punisher)
  • Allius Barnes (PEN15)
  • Olivia Washington (Breaking)
  • Mike Epps (The Upshaws, Dolemite Is My Name)
  • Carmen Ejogo (True Detective, Fantastic Beasts)
  • Walton Goggins (The Hateful Eight, The Righteous Gemstones)

Over de makers

I’m A Virgo wordt gecoproduceerd door Amazon Studios en Media Res Studio. Boots Riley en Tze Chun (Gremlins: Secrets of the Mogwai) zijn de co-showrunners van de serie en fungeren als uitvoerend producenten, naast Michael Ellenberg en Lindsey Springer voor Media Res Studio (Pachinko, The Morning Show), Jharrel Jerome en Rebecca Rivo. De serie bevat originele muziek en een muziekscore van het art-pop duo Tune-Yards.

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.