logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Mysterieuze Pokemon binnenkort in videogame en animeserie

The Pokémon Company Group heeft bekendgemaakt dat Trainers het mysterie achter een onlangs ontdekte Pokémon in The Hidden Treasure of Area Zero, de aankomende downloadbare content voor de videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, kunnen gaan ontrafelen. Er verschijnt ook een onlangs ontdekte Pokémon in de nieuwste animatieserie ‘Pokémon Horizons: De serie’, die onlangs in Japan in première is gegaan en vanaf later dit jaar wereldwijd uit zal komen.

Wie is deze Pokémon?!

Deze onbekende Pokémon doet denken aan de Legendarische Pokémon Terapagos, maar zijn naam en ware aard zijn in nevelen gehuld. Hij is klein van stuk en niet bijzonder sterk. Als het er echter op aankomt, kan hij de energie in zijn lichaam tot een beschermend schild kristalliseren. Daarnaast blijkt hij in een sluimerende toestand over te kunnen gaan wanneer hij het gevoel heeft dat zijn leven in gevaar is. Dan trekt hij zijn hoofd, ledematen en staart terug in zijn schild en ziet hij eruit als een juweel.​

In The Hidden Treasure of Area Zero verlaten spelers de regio Paldea en duiken ze dieper in de wereld van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.

Mysterieuze Pokémon in nieuwe animatieserie

De première van ‘Pokémon Horizons: De serie‘ onlangs in Japan gaf al een voorproefje van de onlangs ontdekte Pokémon.

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.