logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Film recensie: My Spy

JJ (Dave Bautista) is een belangrijke CIA-agent, maar ook een behoorlijk losse flodder. Hij heeft maar één oplossing voor de situaties waarin hij komt, en dat is het vertoon van HEEL veel geweld. En begrijp me niet verkeerd: hij is daar heel erg goed in. Maar als een langlopende missie uit de hand loopt, is het eigenlijk wel gedaan met zijn carrière. JJ krijgt uit een soort eerbetoon nog één kans om zijn carrière te redden. Hij wordt op een undercoveroperatie gezet om de familie van een heel gevaarlijke wapenhandelaar te observeren. De familie zelf blijkt trouwens helemaal niet zo gevaarlijk te zijn: de alleenstaande moeder met haar negenjarige dochtertje weten JJ al snel van zijn stuk te brengen. Daarbij wordt hij ook nog eens aan het denken gezet door de pientere, maar niet zo handige Bobbi, die bovendien idolaat is van de stoere streken van JJ.

My Spy is overigens ook te zien op Amazon Prime:

streaming-banner-prime-video

Under de cover vandaan

Al snel wordt hij ontmaskerd door de moedige, negenjarige Sophie. Zij belooft JJ niet te verraden, maar dan moet hij haar wel leren hoe je een spion wordt! En dat brengt weer een heel nieuwe uitdaging in het wereldje van JJ. Want vechten en schieten kan hij als de beste. Maar zijn mensenskills? Die zijn niet echt om over naar huis te schrijven. Gelukkig is Sophie heel geduldig en krijgt hij de nodige tips van Bobbi over hoe hij de situatie het beste kan aanpakken… hoewel ze langzamerhand ook wel jaloers wordt op de knappe moeder van Sophie en natuurlijk Sophie zelf, die alle aandacht krijgt van haar grote idool. Alles lijkt prima te gaan, tot het moment dat het pas écht gevaarlijk wordt…

Bekijk hieronder de trailer van My Spy.

Ga direct naar My Spy op BOL.com.


Recensie over My Spy

My Spy is een geweldig leuke film voor het hele gezin. De spectaculaire actie brengt natuurlijk een heel nieuwe dimensie met zich mee, maar het draait toch vooral om de interactie tussen de stoere JJ en de kleine Sophie. Die chemie is duidelijk aanwezig en zorgt voor een paar geweldig leuke (en ontroerende) situaties. Niet alle grappen zijn even origineel, er zitten zelfs behoorlijk wat voorspelbare momenten in de film, maar dat neemt niet weg dat de insteek wel origineel is – en de uitwerking ook prima in orde.

Score: 8


Informatie

Titel: My Spy
Uitgever: The Searchers
Tijdsduur: 99 minuten
Genre: actie komedie.
Kijkwijzer: Geschikt voor 6 jaar of ouder

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.