logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de trailer van My Spy: The Eternal City

Bekijk de officiële trailer van My Spy The Eternal City. Dit vervolg op de populaire feelgood familiefilm My Spy zal exclusief te bekijken zijn op Prime Video vanaf donderdag 18 juli.

Het verhaal

My Spy The Eternal City volgt opnieuw CIA-agent JJ (Dave Bautista) en de brutale, maar moedige jonge spion Sophie (Chloe Coleman). Wie op zoek is naar iets luchtigs en vermakelijks, kan op donderdag 18 juli genieten van deze film. Het tweede deel van de succesvolle actiefilm My Spy speelt zich af in een van de meest iconische bestemmingen van Europa: Rome.

Lees onze Review over My Spy

Plot

Wanneer het middelbare schoolkoor van Sophie (Coleman) wordt geselecteerd voor een Italiaanse tournee met als hoogtepunt een optreden voor de paus in Vaticaanstad, ziet JJ (Bautista) dit als een kans om een band op te bouwen met zijn nieuwe stiefdochter. Nog van geen kwaad bewust, biedt JJ aan om de groep te begeleiden door de Venetiaanse grachten, over de beroemde bruggen van Florence en naar de meest historische plekken van Rome. Dit verandert echter drastisch wanneer hij ontdekt dat hij en Sophie ongewild pionnen zijn geworden in een onheilspellend terroristisch complot.

Bekijk de trailer van My Spy: The Eternal City

Cast en crew

Het langverwachte vervolg op de actiekomedie My Spy uit 2020 verenigt de geliefde cast opnieuw. Dave Bautista en Chloe Coleman keren terug in de hoofdrollen. Terugkerende favorieten zijn Ken Jeong en Kristen Schaal. Nieuwe gezichten in deze film zijn Anna Faris, Craig Robinson en Flula Borg. De regie is in handen van Pete Segal, bekend van films zoals Get Smart en 50 First Dates.

Prime Video releasedatum

My Spy The Eternal City is vanaf donderdag 18 juli exclusief te zien op Prime Video. Mis deze kans niet om opnieuw te genieten van de avonturen van JJ en Sophie in een spannende, humoristische en hartverwarmende setting.

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.