logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe game: My Fantastic Ranch


De nieuwe game: My Fantastic Ranch is een management-game voor jonge spelers, gesitueerd in een magische wereld vol wonderlijke wezens. De gameplay is speciaal ontwikkeld om toegankelijk voor kinderen te zijn. Spelers worden uitgedaagd om hun droomranch te ontwikkelen door draken en eenhoorns te verzorgen en rijlessen te organiseren. Ook kunnen spelers bepaalde leerlingen en wezens met elkaar combineren om ze samen tot ontwikkeling te brengen. Door deel te nemen aan evenementen en toernooien kunnen spelers hun ranch naar een steeds hoger niveau tillen.

Games koop je online bij:

Uniek design

De game wordt gedistribueerd en ontwikkeld door NACON en Piece of Cake studio, de ontwikkelaar van de meermaals bekroonde game Hacktag. My Fantastic Ranch heeft een uniek design dat ideaal is voor het ontwikkelen van de managementvaardigheden van kinderen in een fantasievolle wereld vol schattige wezens. De game verschijnt in het najaar van 2022 voor PlayStation®5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Steam en Epic Game Store.

“We wilden een management-game maken die de jongste spelers kunnen spelen, een game waarin ze moeten nadenken maar die ook ruimte voor hun verbeelding biedt, en My Fantastic Ranch is het resultaat. Alle handelingen in de game zijn zo gemaakt dat kinderen ze makkelijk kunnen begrijpen, zodat ze zich volop kunnen vermaken met hun eigen fantasie-ranch.”

Marine Lemaïtre, CEO en medeoprichter van Piece of Cake studios

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.