logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Must-haves voor september 2016


Stikbot Studio
Goliath Games: Stikbots

Stikbots zijn op talloze manieren te bewegen en door de zuignappen blijven de gekleurde figuurtjes plakken op gladde oppervlaktes. Door een stikbot in telkens een iets andere houding met je smartphone te fotograferen maak je met de gratis app je eigen stop-motion animatiefilm, waar je diverse achtergronden, muziek en geluidseffecten aan kunt toevoegen. Deel je clip op social media en laat je vrienden en kennissen meegenieten met jouw film.

  • Stikbots, verkrijgbaar in zes transparante kleuren, zijn los te koop en kosten 5,99 euro per stuk.
    Daarnaast is er een Stikbot Studio en Stikbot Zanimation Studio te koop.
  • Stikbot Studio bestaat uit twee unieke, transparante stikbots (een witte en een oranje) en een statief voor je smartphone en kost 17,99 euro.
  • Stikbot Zanimation Studio, genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016, bestaat uit twee unieke, ondoorzichtige stikbots (een rode en een oranje), een statief voor je smartphone en een studio met green screen en kost 24,99 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Houd je kop erbij met Nutcase

LNG3-1022-Water_Melon

Nutcase brengt actieve mensen in beweging! Fan van fietsen, skaten, snowboard, ski, windsurfing, canyoning, ..? Nutcase gelooft in de combinatie van fun, design en stijl enerzijds en hoge veiligheidsstandaarden anderzijds. Met de vrolijke designs vindt je een helm die bij acht bij je past terwijl je veilig blijft. Dankzij Nutcase. Deze stoere helmen zijn een echt statement voor op de weg, tijdens het stunten, het skaten en wat je ook maar wilt doen. Van de trendy Silver Fly helmet tot de duivelse Little Monster: of wat dacht je van een flinke watermeloen op je hoofd? Coole ontwerpen dus, zonder je veiligheid in gevaar te brengen. De helmen kosten ongeveer 69,95 euro. Meer weten? http://nl.nutcasehelmets.com

Gobsmax

gobsmax vierkant

Welkom in de adembenemende, dynamische wereld van Gobsmax. In september brengt Goliath de energieke balvormige karakters met hun grote bek naar de winkels. Er zijn meer dan honderd verschillende Gobsmax om te gekke stunts mee te doen: gewone, zeldzame, superzeldzame en zeer speciale. Verzamel ze allemaal. Je koopt ze los voor 4,99 euro per stuk, tot in super-sets van 32,99 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.