logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Musical-drama serie: Daisy Jones & The Six

Prime Video presenteert de officiële trailer voor musical-drama serie Daisy Jones & The Six, het nooit eerder vertelde verhaal over de opkomst en dramatische ondergang van de beroemde rockband uit de jaren zeventig. De langverwachte serie van Amazon Studios en Hello Sunshine gaat op 3 maart in première op Prime Video en is gebaseerd op de bestseller en Reese Witherspoons Book Club favoriet van Taylor Jenkins Reid.

Muziek

In de trailer voor de musical-drama serie Daisy Jones & The Six, hoor je “Regret Me”, één van de 24 originele liedjes die exclusief voor de serie zijn geschreven en door de cast zijn opgenomen. De originele muziek zal worden uitgebracht door Atlantic Records tijdens de release van de serie.

Over Daisy Jones & The Six

Daisy Jones & The Six, gebaseerd op de bestseller van Taylor Jenkins Reid, is een muzikale dramaserie over de opkomst en het verval van een beroemde rockband. In 1977 stonden Daisy Jones & The Six aan de top van de wereld. Met twee charismatische zangeressen aan het hoofd – Daisy Jones (Riley Keough) en Billy Dunne (Sam Claflin) – is de band opgeklommen van anonimiteit naar wereldfaam. En vervolgens, na een uitverkochte show in Chicago’s Soldier Field, stopten ze ermee. Nu, tientallen jaren later, stemmen de bandleden er eindelijk mee in om de waarheid te onthullen. Dit is het verhaal van hoe een iconische band implodeerde op zijn hoogtepunt.

Bekijk de trailer van Daisy Jones & The Six

Cast

  • Riley Keough als Daisy Jones
  • Sam Claflin als Billy Dunne
  • Camila Morrone als Camila Dunne
  • Will Harrison als Graham Dunne
  • Suki Waterhouse als Karen Sirko
  • Josh Whitehouse als Eddie Roundtree
  • Sebastian Chacon als Warren Rojas
  • Nabiyah Be als Simone Jackson
  • Tom Wright als Teddy Price
  • Timothy Olyphant als Rod Reyes

Over de makers

Van Amazon Studios en Hello Sunshine wordt Daisy Jones & The Six geproduceerd door Reese Witherspoon en Lauren Neustadter voor Hello Sunshine en Brad Mendelsohn voor Circle of Confusion. Scott Neustadter en Michael H. Weber creëerden de serie op basis van de roman van Taylor Jenkins Reid, die ook produceert. Scott Neustadter is uitvoerend producent en co-showrunning met Will Graham, die ook als uitvoerend producent optreedt. James Ponsoldt regisseerde de eerste vijf afleveringen en is uitvoerend producent, Nzingha Stewart regisseerde vier afleveringen en Graham regisseerde er één. De serie bevat originele liedjes geschreven en geproduceerd door de voor een Grammy genomineerde producer Blake Mills en een aantal andere getalenteerde medeschrijvers.

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.