logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Kijktip: Boomerang

In de maand augustus zijn er op Boomerang gloednieuwe afleveringen te zien van Mush Mush en de Zwammetjes, kun je genieten van de Baby Looney Tunes marathon en van de special Detective Spelen. We hebben de highlights van Boomerang in de maand augustus op een rij gezet.

Mush-Mush en de zwammetjes

In Mush-Mush en de Zwammetjes ontdekt Mush-Mush samen met zijn beste vriendjes Lilit en Chep hoe leuk en mooi het leven kan zijn. De afleveringen zitten vol spannende gebeurtenissen waarin Mush-Mush en zijn vriendjes nieuwe ervaringen opdoen en veel plezier beleven in het bos. De gloednieuwe afleveringen van Mush-Mush en de Zwammetjes zijn vanaf maandag 30 augustus elke dag om 17:00 uur te zien bij Boomerang!

Detective Spelen

Sherlock Holmes Jr. nodigt alle kinderen uit om samen met haar detective te komen spelen! Help Sherlock Holmes Jr. tussen de afleveringen van Tom & Jerry, Taffy, Grizzy & de Lemmings en Mr Bean door, de puzzels en raadsels op te lossen. Detective Spelen zie je vanaf 2 augustus elke dag om 14:00 uur bij Boomerang!

Baby Looney Tunes weekend

Voor ze grote Looney Tunes-sterren werden, waren ze de Baby Looney Tunes! Half zo groot en twee keer zo lastig voor arme Granny. Bugs, Daffy, Taz, Tweety, Lola en Sylvester zijn bij elkaar, spelen met elkaar, en belanden met elkaar in Looney Tunes-achtige problemen. Je favoriete Looney Tuners in peuterformaat, ze zijn jong en klaar om wat herrie te schoppen!

Bekijk de marathons van je favoriete Baby Looney Tunes vanaf 7 augustus ieder weekend om 12:00 uur bij Boomerang!

Bekijk deze film op: Netflix | Prime Video | Disney+ | Pathe Thuis

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.