logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

MultiVersus nieuw personages: DC’s Black Adam en Marvin the Martian


Warner Bros. Games heeft aangekondigd dat DC’s Black Adam nu beschikbaar is als het nieuwste speelbare personage in MultiVersus, de free-to-play platform fighter ontwikkeld door Player First Games. Bekend als de heerser van Kahndaq in de DC canon, is Black Adam in MultiVersus geïnspireerd op zijn comic book oorsprong en arriveert als onderdeel van Season 1 met een moveset die gebruik maakt van zijn superkrachten afgeleid van de oude Egyptische goden.

Daarnaast maken we kennis met Marvin the Martian. De welgemanierde Looney Tunes-schurk, afkomstig van de planeet Mars, zal worden uitgerust met zijn Illudium Q-36 Explosive Space Modulator, krachtige blaster en ruimteschip-oproepvaardigheden.

Lees hier onze recensie over Multiversus

Games koop je online bij:

Over Black Adam

Zijn capaciteiten als Bruiser-klasse personage zijn volop te zien in een onlangs uitgebrachte gameplay trailer, met zijn donder- en bliksemaanval om tegenstanders te shockeren, elektromagnetisch krachtveld om vijandelijke projectielen te blokkeren en vliegend vermogen voor luchtgevechten en off-stage veelzijdigheid. De Classic Comic Black Adam character variant wordt ook getoond en is nu beschikbaar voor in-game aankoop.

Voor spelers die niet genoeg kunnen krijgen van Black Adam en voor bioscoopbezoekers overal: Black Adam, de epische, gloednieuwe film van Warner Bros. Pictures met Dwayne Johnson in de titelrol, is nu te zien in de bioscoop.

Bekijk de MultiVersus – Black Adam Gameplay trailer

Multiversus Arcade Mode

De update voegt ook de Arcade Mode toe aan het spel en bevat drie moeilijkheidsgraden en de mogelijkheid om met een vriend te spelen en het op te nemen tegen een handgemeen van A.I. gecontroleerde vijanden om unieke missies te voltooien en beloningen te verdienen.

Multiversus Seizoen 2

De Season 2 Battle Pass is nu beschikbaar en bevat verschillende gratis items die alle spelers kunnen verdienen, zoals de Baker Street Tom & Jerry-karaktervariant (Tom en Jerry), Tea Time Reindog-variant en Pixel Finn (Adventure Time) profielicoon. Spelers die de premium Battle Pass voor Season 2 vrijspelen, kunnen nog meer beloningen verdienen, waaronder de Astronaut Velma (Scooby-Doo) variant, Maestro Bugs (Looney Tunes) variant en Arya Yawn (Game of Thrones) taunt. Zowel de gratis als de premium Battle Pass-paden bevatten 50 niveaus van beloningen die je kunt verdienen. Ook beschikbaar vanaf vandaag voor in-game aankoop zijn de Samurai Batman (DC), Evil Morty (Rick and Morty) en Fern Finn (Adventure Time) karaktervarianten.

Merchandise koop je bij:

MultiVersus is een volledig nieuwe free-to-play platform fighter ontwikkeld door Player First Games die een team-based 2 vs. 2 format introduceert in combinatie met een all-star cast van iconische personages, waaronder Batman, Superman, Wonder Woman, en Harley QuinnShaggy en Velma (Scooby-Doo); Bugs Bunny en Tasmanian Devil a.k.a. Taz (Looney Tunes); Arya Stark (Game of Thrones); Tom & Jerry (Tom and Jerry); Finn the Human en Jake the Dog (Adventure Time); Steven Universe en Garnet (Steven Universe); Iron Giant (The Iron Giant), LeBron James (Space Jam: A New Legacy); Rick Sanchez en Morty Smith (Rick and Morty), Gizmo en Stripe (Gremlins) en een buitengewoon origineel wezen genaamd Reindog. Meer helden en persoonlijkheden zullen zich in de toekomst bij het roster van MultiVersus voegen.
 
De MultiVersus Open Beta is nu beschikbaar als gratis download voor PlayStation 5- en PlayStation 4-consoles, Xbox Series X|S, Xbox One-consoles en pc. 

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.