logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Multishape: een nieuw modulair persoonlijk verzorgingssysteem voor mannen

Met de nieuwe Multishape van Panasonic kan er afscheid worden genomen van veel onnodige elektronica. De Multishape is het eerste modulaire persoonlijke verzorgingssysteem op de markt waarbij de gebruiker vrij kan kiezen uit verschillende dagelijkse persoonlijke verzorgingsbenodigdheden – van het trimmen en scheren van hoofdhaar en baard, tot het verzorgen van lichaamshaar, het trimmen van oor-, neus- en gezichtshaar tot het poetsen van de tanden. Met dit ene systeem met één oplaadbare batterij kan een unieke combinatie worden gecreëerd die past bij de specifieke persoonlijke verzorgingsroutine van de gebruiker en die hem de flexibiliteit biedt om klaar te zijn voor elke gelegenheid. Wij begrijpen namelijk dat het leven niet stilstaat. De Multishape, die eenvoud combineert met een verfijnd design, is milieuvriendelijk en ontworpen om de koolstofvoetafdruk te verkleinen zonder concessies te doen op het gebruik.

Duurzaamheid als inspiratie

Geïnspireerd door Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling nr. 12 van de VN – Verantwoorde consumptie en productie – besloot Panasonic bij de ontwikkeling van de Multishape persoonlijke verzorgingsroutines te ontdoen van onnodige materialen. In plaats van een product met tientallen hulpstukken die nooit gebruikt worden, maar wel waardevolle hulpbronnen verbruiken, heeft de Multishape maar één oplaadbare batterij in het handvat dat meerdere, door de gebruiker geselecteerde, persoonlijke verzorgingsfuncties kan uitvoeren. Hierdoor worden alleen de hulpbronnen verbruikt die echt noodzakelijk zijn.

Verzorging voor de man

Niet alleen het milieu profiteert van de keuzemogelijkheden van de Multishape. Ook biedt hij de gebruiker de flexibiliteit om de verzorgingsfuncties aan te passen en te upgraden met andere koppen indien de verzorgingsbehoeften veranderen. Het systeem is echt ontworpen om de gebruiker bij te staan op zijn persoonlijke verzorgingsreis, of hij nu een professionele look wil creëren voor op het werk of zijn specifieke persoonlijkheid wil tonen tijdens een avondje uit. Kwaliteit en robuustheid vormen de kern van dit systeem zodat de gebruiker er dag in dag uit optimaal uit kan zien.

Diverse trimmerkoppen

Alle vijf de hulpstukken zitten boordevol innovatieve technologie van Panasonic en zijn geproduceerd op basis van eersteklas vakmanschap. Alle trimmer- en scheerkoppen zijn voorzien van de geavanceerde Japanse messentechnologie van Panasonic. Daarnaast heeft de scheerkop nano-geslepen roestvrijstalen messen. De vijf koppen die de gebruiker kan kopen op basis van zijn voorkeur zijn:

  • Baard-/haartrimmerkop – precisie trimmen tot op de 0,5 mm is mogelijk door gespecialiseerde messen en technologie. Deze trimmerkop is speciaal gemaakt voor die gebieden die vragen om precisie: hoofdhaar, baard, rond de oren en de bakkebaarden. Eenvoudig te bedienen met een knop die trimopties biedt van 0,5 mm tot 20 mm en die twee extra opzetkammen heeft. Kan veilig onder de douche worden gebruikt.
  • Baard-/haar-/lichaamshaartrimmerkop – deze trimmerkop heeft een even scherp, maar breder mes van dezelfde kwaliteit en is gemaakt voor het snel trimmen van hoofdhaar of andere grotere gebieden. De lengte kan worden ingesteld in stappen van 0,5 mm tot 30 mm. Wordt geleverd met vier extra opzetkammen, waarvan er één bedoeld is voor het trimmen van lichaamshaar. Deze kop is waterdicht en geschikt om onder de douche te gebruiken.
  • Scheerkop met drie messen – met multi-fitboog en drie afzonderlijke, zwevende mesjes die gelijkmatig en precies de rondingen van het gezicht volgen voor een gladde en gelijkmatige scheerbeurt die comfortabel is voor de huid. Perfect voor het creëren van persoonlijke baardstijlen of het bijwerken van de hals bij een langere baard of stoppelbaard.
  • Neus-/oor-/gezichtshaartrimmerkop – ontwikkeld voor het comfortabel trimmen van gevoelige delen, zoals de neus. De trimmerkop heeft dubbelzijdige messen die efficiënt trimmen zonder te trekken. De afzuigfunctie ruimt losse haartjes op en het speciale Vortex Cleaning System gebruikt water om de trimmerkop eenvoudig en grondig te reinigen.
  • Elektrische tandenborstelkop – maakt gebruik van sonische trillingstechnologie en wordt geleverd met twee soorten borstelkoppen. De ultrafijne borstel heeft haren van 0,02 mm om in de tandvleespockets te komen en diep te reinigen, zodat tandplak en bacteriën tussen en rond de tanden efficiënt worden verwijderd. Daarnaast is de borstel zacht voor tanden en tandvlees. De multi-fitborstel heeft een uniek ontwerp met bosjes platte haren aan zowel de beide randen als in het midden van de borstel om grondig te reinigen. Wordt geleverd met beschermdop om de borstels hygiënisch schoon te houden.

Eén aparaat voor je persoonlijke verzorgingsroutine

De Multishape maakt een einde aan het gebruik van meerdere apparaten, opladers en batterijen en biedt tegelijkertijd een persoonlijke verzorgingservaring op maat. Wanneer het tijd is om een bepaald onderdeel te vervangen, dan kan dat per onderdeel zonder dat het hele product weggegooid hoeft te worden. Dit voorkomt dat schaarse zeldzame aardmetalen en andere materialen in de batterij nodeloos worden weggegooid.

Bovendien heeft de Multishape een speciaal minimalistisch en strak ontwerp, is hij licht en compact, gemakkelijk mee te nemen en wordt hij geleverd met een reisetui. De gebruiker kan er dus altijd op en top uitzien, ook onderweg voor een vakantie of zakenreis.

Het gebruik van innovatieve technologie en Japanse techniek en vakmanschap om persoonlijke verzorgingsproducten te leveren die de gebruiker helpen een eigen look te creëren en zich zo goed mogelijk te voelen, dit zijn de kwaliteiten waarom Panasonic het nummer 1 merk voor elektronische persoonlijke verzorging van Japan is. En ze maken van de nieuwe Multishape dé oplossing voor een persoonlijke verzorgingsroutine.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.