logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Multifunctionele SOLIS Combi Grill 3 in 1 biedt alles voor een feestmaaltijd met familie

solis funcooking

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent maar één ding: gourmetten, fonduen en tafelgrillen. Geen uren in de keuken: iedereen maakt zijn eigen maaltijd en geniet van de gezellige sfeer aan tafel. Het gemak van ‘Funcooking’ staat dan ook symbool voor de feestdagen. SOLIS maakt het je nu nog gemakkelijker. Met de nieuwe Combi Grill 3 in 1 hoeven jij en je gasten zelfs geen keuze meer te maken tussen grillen, fonduen of gourmetten, want deze multifunctionele grill is niet alleen een tafelgrill met ruimte voor 8 raclettepannetjes; het apparaat heeft ook een fonduepan. De ideale combinatie voor een feestavond!

De SOLIS Combi Grill 3 in 1 is een verfrissende toevoeging op de feesttafel. De tafelgrill is gemaakt van hoogwaardige materialen en bestaat uit drie lagen: laag 1 voor raclette, laag 2 is de grillplaat en de fonduepan vormt laag 3. Dankzij de twee aparte verwarmingssystemen bepaal je zelf of je gebruik maakt van de grillplaat, raclette en/of fondue.
 

Het is een eitje

 
Met de 8 raclettepannetjes van de Combi Grill 3 in 1 is het smelten van kaas of het bakken van je pannenkoek of omelet een eitje. De pannen hebben een anti-aanbaklaag en warmte-isolerende handgrepen, zodat je eenvoudig je gerecht kunt omdraaien met één van de bijgeleverde spatels. Toe aan een eetpauze? Zet het raclette pannetje in de onderste koudzone neer, zodat je rustig na kunt denken over een volgende eetcreatie.
 

Grillen zonder (schoonmaak)zorgen

 
De Combi Grill 3 in 1 heeft een strak design dat ook is doorgevoerd in de grillplaat. De grill biedt een royale ruimte voor vis, vlees of groente en is voorzien van een anti-aanbaklaag en een speciale sapgeul. Hierdoor en doordat de grill- en bodemplaat makkelijk afneembaar zijn, is het schoonmaken heel eenvoudig.
 

Kiezen en delen

 
De fonduepan biedt veel nieuwe mogelijkheden tijdens een feestelijke funcooking avond. Kies voor olie wanneer je trek hebt in kleine snacks, vul de fondue met kaas voor de vegetariërs of verwarm bijvoorbeeld satésaus of Hollandaisesaus in de fonduepan. Chocolade in de pan en het dessert staat op tafel! De fonduepan is van edelstaal en bevindt zich in het midden van de grillplaat. De fonduepan is daarom voorzien van een spatbeschermer en heeft uitklapbare handgrepen, zodat hij eenvoudig uit de Combi Grill 3 in 1 te halen is. De fonduevorken hebben warmte-isolerende grepen en een kleurmarkering.

Kijk jij ook uit naar de feestdagen en kun je niet wachten om weer met familie aan tafel te zitten om gezellig bij te kletsen en samen te genieten van lekker eten? De Combi Grill 3 in 1 neemt dan al je kookzorgen uit de hand en zorgt dat koken ‘fun’ is tijdens de feestdagen.

De adviesverkoopprijs van SOLIS Combi Grill 3 in 1 is €299,-. De SOLIS keukenapparaten zijn te koop bij de betere warenhuizen en kookspeciaalzaken. Kijk ook op www.solis.com.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.