logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuw: The New Mr. Peabody & Sherman Show op Netflix

mr peabody and sherman show

D’r is weer een nieuwe reden om Netflix te nemen, of om naar een nieuw programma te zoeken als je al lid bent. Na topseries als Pokemon, De Gelaarsde Kat, Drakenrijders van Berk, Koning Julien en natuurlijk duizenden andere series en film is er nu een geweldige tekenfilmserie op komst voor nieuwsgierige en leergierige kinderen: The New Mr. Peabody & Sherman Show!

the new mr peabody and sherman showJe kent ze misschien wel van de gelijknamige animatiefilm: Mr. Peabody, een hele slimme hond, en zijn geadopteerde zoontje Sherman hosten samen een eigen energieke talkshow die wordt uitgezonden vanuit hun penthouse in New York! In elke aflevering interviewen Mr. Peabody en Sherman een prominent historisch figuur, zoals bijvoorbeeld George Washington en Mozart, over alles behalve waar diegene bekend om is geworden. Hoe is dat nu mogelijk? Nou, via de WABAC (je weet wel, WAY back!), een soort tijdmachine. En dat gaat natuurlijk gepaard met veel vette knipogen, muziek, grapjes en ook genoeg leerzame momenten.

The New Mr. Peabody and Sherman Show is vanaf vandaag te zien: de eerste serie bevat 13 afleveringen en is een echte Netflix Original serie! Benieuwd geworden? Kijk hieronder naar een fragment uit het programma:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.