logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Leef meer in het moment dankzij Moto Unplugged


Met de feestdagen in zicht introduceert Motorola Moto Unplugged. Een innovatie die afleidingen van de telefoon verwijdert wanneer dat nodig is. Zodat je meer in verbinding staat met de wereld om je heen.

Gezondere relatie met je telefoon

Onze smartphone houdt ons in constante verbinding met alles wat voor ons van belang is. Toch is het soms noodzakelijk om de stekker eruit te trekken en onnodige afleiding te vermijden. Motorola heeft opgemerkt dat veel jongere gebruikers een gezondere relatie met hun telefoon nodig hebben en op bepaalde momenten meer in het hier en nu willen zijn.

Daarom introduceert Motorola Moto Unplugged, ontworpen om consumenten te helpen een pauze in te lassen van de afleidingen van hun telefoon. Moto Unplugged stelt je in staat om zelf te kiezen wanneer en hoe je de verbinding wilt verbreken.

Moto Unplugged

Met Moto Unplugged kun je bijvoorbeeld de ‘unplugged modus’ activeren die aansluit op jouw specifieke behoeften. Je kunt toegestane apps en meldingen selecteren en een wachtwoord instellen om een sessie te beëindigen. Wanneer je gereed bent om even los te koppelen, kunnen gebruikers een specifieke tijdsduur kiezen en een digitale pauze nemen.

Zelfs tijdens werktijden kan afleiding op de loer liggen. Moto Unplugged-gebruikers hebben ook de mogelijkheid om gedurende een bepaalde tijd alleen e-mails of Microsoft Teams te openen, zonder andere apps te hoeven zien. Daarnaast kunnen gebruikers die willen loskoppelen voor persoonlijke tijd, bepalen welke sociale media en berichten-apps toegankelijk zijn en welke tijdelijk geblokkeerd moeten worden, om te kunnen genieten van een welverdiende pauze.

Dankzij Moto Unplugged hebben gebruikers meer quality time met vrienden en familie en krijgen ze meer gelegenheid om zich te concentreren.

Moto Unplugged is vandaag al beschikbaar op de motorola razr 40 ultra. Het zal in de toekomst ook op andere apparaten beschikbaar komen.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.