Mortal Kombat 11: Aftermath-trailer onthult nieuwe gameplay voor nieuwe personages

Mortal Kombat 11 1

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben onlangs een nieuwe Mortal Kombat™ 11: Aftermath-gameplaytrailer uitgebracht met in de hoofdrol Fujin, Sheeva en RoboCop. Zij zijn de nieuwste personages die deel uitmaken van de binnenkort te verschijnen uitbreiding die bomvol actie zit. De gloednieuwe gameplaybeelden in de trailer bieden een eerste gedetailleerde blik op alledrie de speelbare vechters. Al hun verschillende vaardigheden, bewegingen en visuele stijlen worden getoond. De volledige Mortal Kombat 11: Aftermath -uitbreiding inclusief Fujin, Sheeva en RoboCop, is beschikbaar vanaf 26 mei.

De video toont ook de nieuwe arena’s Dead Pool, Soul Chamber, Kronika’s Keep en RetroKade en enkele stage fatalities die (samen met vriendschappen) deel uitmaken van een GRATIS content-update. De update verschijnt op hetzelfde moment als Mortal Kombat 11: Aftermath.

Fujin – god van de wind

Fujin is de god van de wind en dient, samen met zijn broer Raiden, de Elder Gods als beschermers van Earthrealm. Hij was voor het eerst speelbaar in Mortal Kombat 4 en blinkt uit in het aansporen van goede en heroïsche daden om de krachten van haat en tirannie te verslaan. Hij streeft ernaar om de zonnige toekomst van Earthrealm veilig te stellen. De onsterfelijke Fujin gebruikt tijdens gevechten een zwaard en een kruisboog, en gebruikt zijn goddelijke krachten in diverse aanvallen waarbij hij gebruik maakt van de wind om zijn wapens, bewegingen, en zelfs zijn vijanden aan te sturen.

Games koop je online bij:

Sheeva – half mens, half draak

Mortal Kombat 11 2

Sheeva heeft vier armen en is half mens en half draak. Ze is koningin van het oude Shokan-ras uit het Buitenrijk. Ze was voor het eerst speelbaar in Mortal Kombat 3. Deze machtige Shokan-strijder voert haar volk aan in hun missie om hun rechtmatige plek te bemachtigen als mede-heersers van het Buitenrijk. Ooit spotten de mannelijke Shokan met Sheeva toen ze deelnam aan hun wedstrijd om de volgende leider te worden. Maar na een klinkende overwinning bewees ze dat ze te sterk voor hen was en ze werd gekroond tot de eerste koningin van de Shokan. Deze krachtige vechtmeester hanteert een vechtstijl waarbij ze vijanden verslaat door ze vast te grijpen. Ze gebruikt haar trouwe schild en onafweerbare teleportatie-stomp om iedereen die het tegen haar opneemt angst aan te jagen.

Robocop – cybernetische politieagent

RoboCop, ooit bekend als Alex Murphy, was een plichtsgetrouwe politieagent die op brute wijze werd geëxecuteerd door een lokale bende. Nadat hij weer tot leven was gewekt door middel van OCP-technologie werd Murphy getransformeerd tot RoboCop, een zeer geavanceerde cybernetische politieagent, speciaal ontworpen om de wet te handhaven en onschuldigen te beschermen. Nu hij zijn debuut maakt in de Mortal Kombat-serie heeft RoboCop een paar upgrades gekregen. Hij begint aan de gevechten met een dodelijk arsenaal aan wapens, waaronder zijn Auto 9-pistool. Hij gebruikt ook een vlammenwerper, een ME-schild en een schouderkanon dat hij kan laden met verschillende soorten munitie. Zo kan hij elke Kombat-deelnemer arresteren die hem wil tegenhouden. RoboCop in Mortal Kombat 11: Aftermath bevat de stem van acteur Peter Weller, die het populaire personage ook in de oorspronkelijke film ‘RoboCop’ (1987) en het vervolg ‘RoboCop 2’ (1990) vertolkte.

Bekijk hieronder de trailer van Mortal Kombat 11 Aftermath (18+)

Pakketten

Nieuwe spelers kunnen zich bij de strijd voegen met de Mortal Kombat 11: Aftermath Kollection. Inclusief deze drie personages, verhaalcontent en spelopties in één ultiem pakket. Deze compilatie bevat Mortal Kombat 11 plus alle content van Mortal Kombat 11: Aftermath en het eerder verschenen Kombat-pakket, met zes downloadbare contentpersonages (DLC): Shang Tsung, Nightwolf, Sindel, Terminator T-800, The Joker en Spawn, plus 25 extra personageskins. Kijk voor meer informatie over Mortal Kombat 11: Aftermath op www.mortalkombat.com.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.