logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe Mortal Kombat 1 DLC-vechters: Quan Chi en Peacemaker


Vandaag heeft Warner Bros. Games een nieuwe gameplaytrailer vrijgegeven voor Mortal Kombat 1, met de nadruk op Quan Chi, de nieuwste DLC-vechter die op 14 december wordt toegevoegd aan het hoofdcast als onderdeel van de early access-periode voor Kombat Pack-bezitters. Vanaf 21 december zal hij breed beschikbaar zijn.

Quan Chi zag het levenslicht als dwangarbeider in een mijn in de Outworld, zonder vooruitzicht op een toekomst, enkel geconfronteerd met een zekere dood in de duistere tunnels. Nadat hij zijn mede-mijnwerkers verraden had, vreesde hij voor zijn leven. Een mysterieuze weldoenster redde hem door hem uit de mijnen te bevrijden en hem duistere magie te onderwijzen. Nu een meester in de meest verwerpelijke tovenarij van de Netherrealm, beraamt hij samen met Shang Tsung plannen om de rijken te veroveren. In de nieuwe video komen Quan Chi’s necromantische krachten en zijn vermogen om portalen te manipuleren duidelijk naar voren, inclusief zijn bekwaamheid om schedels, skeletten en Netherrealm-demonen op te roepen voor verwoestende aanvallen.

Merchandise koop je bij:

Daarnaast biedt de trailer een eerste blik op Khameleon, een nieuwe DLC Kameo Fighter die assisteert tijdens wedstrijden met een reeks ondersteunende bewegingen. Khameleon is beschikbaar als onderdeel van het Kombat Pack en kan vanaf januari 2024 ook los worden aangeschaft. Kijkers krijgen ook een glimp van Peacemaker, het aankomende gastpersonage uit DC’s The Suicide Squad-film en de Peacemaker-serie op Max. In Mortal Kombat 1 wordt Peacemaker vertolkt door acteur John Cena, en hij is beschikbaar als onderdeel van het Kombat Pack en als losse aankoop vanaf februari 2024.

Bekijk hieronder de officiële gameplaytrailer van Mortal Kombat 1 met Quan Chi:


Het Kombat Pack van Mortal Kombat 1 bevat momenteel de personageskin van Jean-Claude Van Damme voor Johnny Cage, die nu beschikbaar is. Het biedt ook een week eerder toegang tot zes nieuwe speelbare personages: Quan Chi, Ermac, Takeda Takahashi, Peacemaker, Omni-Man en Homelander. Daarnaast zijn er vijf nieuwe Kameo Fighters, maar de releasedata voor deze personages en Kameos moeten nog worden bevestigd. Het Kombat Pack kan worden verkregen als onderdeel van de Mortal Kombat 1 Premium Edition voor € 109,99 (adviesprijs) of afzonderlijk voor € 39,99 (adviesprijs).

Het Kombat Pack, met alle speelbare personages en Kameo Fighters, is ook afzonderlijk beschikbaar voor aankoop.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.