logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Monsterfilms: Jurassic World of Jaws

Fans van één van de meest succesvolle sciencefiction-avonturen films aller tijden kunnen hun hart ophalen met de vijfdelige collectie van Jurassic Park. Ideaal voor hen die in afwachting zijn van het vervolg dat voor volgend jaar gepland staat! In de films van Academy Award® –winnaar† Steven Spielberg (Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park), Joe Johnston (Jurassic Park III), Colin Trevorrow (Jurassic World) en J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom), lopen dinosauriërs weer op aarde in een prachtig attractiepark op een eiland. De avonturen zitten vol actie waarin mensen het opnemen tegen prehistorische jagers in een gevecht om te overleven. Deze baanbrekende films slagen erin om een visueel spektakel te brengen waaraan 65 miljoen jaar is gewerkt. Welkom in Jurassic World!

Ga direct naar Jurassic World op BOL.com.

Jaws

Zo’n 45 jaar na de originele release is de baanbrekende blockbuster Jaws, waarin een gigantische witte haai een vredig badplaatsje terroriseert, nog steeds een begrip. Wie daag jij uit om het water in te gaan na het zien van deze film? Roy Scheider is de stoere politiecommissaris, Richard Dreyfuss de jonge, ambitieuze onderzoeker en Robert Shaw de dronken haaienexpert. Een uniek trio dat een genadeloze jacht inzet op een drie ton zware witte mensetende haai die de kusten van het eiland Amity onveilig maakt. De strijd tussen mens en natuur met maar 1 winnaar… Herontdek de huiveringwekkende film Jaws, geregisseerd door Steven Spielberg, die er generaties lang voor zorgde dat mensen bang waren om de zee in te gaan!

Ga direct naar Jaws op BOL.com.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.