logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Monster Jam 2019


Monster Jam 2019 Datum: 07-09-2019 t/m 08-09-2019
Prijs: vanaf 60 euro
Adres: Sportpaleis, Antwerpen (Route)

Monster Jam keert terug naar Rotterdam met de grootste show op vier wielen vol actie. Beleef hoe coureurs van wereldklasse de fans verbazen met spectaculaire en zwaartekracht tartende prestaties en geniet met de hele familie van een dag vol plezier met een hoog octaangehalte.

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


Monster Jam brengt de meest bekende trucks ter wereld naar Rotterdam, die leveren wat fans het liefst willen zien – meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie! Verrassend, verbluffend en onvergetelijk! Wij kunnen het weten, we waren vorig jaar bij Monster Jam aanwezig!

De Monster Jam® Pit Party, voorafgaand aan de show, geeft fans een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen, foto’s te maken en nog veel meer!

Monster Jam

Op zaterdag 6 juli zou Monster Jam weer naar De Kuip in Rotterdam komen met de grootste show op 4 wielen! Meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie! Verrassend, verbluffend en onvergetelijk!

Helaas moeten we meedelen dat het Monster Jam evenement in Rotterdam op 6 juli a.s. is geannuleerd vanwege noodzakelijke aanpassingen aan het tourschema. 
Gelukkig is er een alternatieve show in Antwerpen op 7 of 8 september. 
Monster Jam Sportpaleis Antwerpen

  • Zaterdag 7 september – 14.00 uur
  • Zaterdag 7 september – 19.00 uur
  • Zondag 8 september – 14.00 uur
  • Kijk voor meer informatie op https://www.monsterjam.com/nl-BE

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.