logo-liggend-wit-donkerblauw

Mobiele partygame Netflix Heads Up!

Netflix voegt populair uitbeeldspel Heads Up! toe aan zijn aanbod van mobiele games. Netflix Heads Up! is een hilarische variant op hints waarbij spelers, voordat de timer afloopt, het woord moeten raden dat op de kaart op het voorhoofd van de andere speler staat. Met maar liefst 28 decks geïnspireerd op hitseries zoals Bridgerton, Stranger Things en Squid Game, populaire sociale kanalen van Netflix zoals GEEKED of Strong Black Lead en entertainment categorieën, geeft Netflix Heads Up! fans de kans om op een komische manier hun Netflix kennis op de proef te nemen.

streaming-banner-netflix

Nieuwe mobiele game ‘Netflix Heads Up!’ is hier om je fandom op de proef te stellen!

Hoe zou je Lady Whistledown spelen in minder dan vijf seconden? Hoe ziet je beste Eddie Munson-indruk eruit [cue epic air guitar riff]? Is het de kus van een chef of Chef’s Table die je vriend nabootst voordat je opgeeft en pass roept!

Nou, Netflix-fans, jullie get-downs, grote ballen en A.V. clubbijeenkomsten zijn nu veel meer “luxe”. Onlangs werd wereldwijd Netflix Heads Up! gelanceerd, een exclusieve versie van de populaire mobiele game voor alle Netflix-leden met op Netflix geïnspireerde decks. Het spel is een draai aan charades waarbij spelers de woorden op het voorhoofd van een andere speler moeten raden voordat de timer van één minuut afloopt. In samenwerking met Ellen Digital Ventures, Netflix Heads Up! geeft leden de kans om hun Netflix I.Q. op de proef met 28 decks geïnspireerd op enkele van onze populaire series zoals Bridgerton, Stranger Things en Squid Game, geliefde sociale kanalen zoals GEEKED of Strong Black Lead, en een scala aan entertainmentcategorieën.

Hier is een glimp van enkele van de decks die je kunt verwachten om in handen te krijgen:

  • Bridgerton: Beste Gentle Reader, je bent uitgenodigd om het Bridgerton-deck te spelen, waar je een bal vol plezier zult spelen terwijl je aanwijzingen raadt op basis van de hitshow.
  • GEEKED: Ben je dol op sci-fi, horror, fantasy, stripboeken en videogames? Gefeliciteerd, je bent net als wij een nerd en daarom houden we van je! Veel plezier met dit super GEEKED deck!
  • NetflixIsAJoke: Komedie is het beste medicijn. Genees je verveling met dit deck dat komische grootheden en komische terminologie bevat.
  • Squid Game: Trek je trainingspak uit want het Squid Game Deck laat je zeker zweten. Guess Squid Game-gerelateerde acties, personages en thema’s zonder het woord te zeggen of te rijmen.
  • Strong Black Lead: Strong Black Lead versterkt Black stemmen, verhalen en makers. Laat je kennis van zwarte acteurs, entertainers, series en films zien!
  • Stranger Things: Join The Party en geniet van dit deck vol personages, woorden, zinnen en meer uit de Stranger Things-serie.

Iedereen kan deelnemen

Netflix Heads-up! is een spel waaraan iedereen kan deelnemen, dus of je nu vijf of vijftig mensen hebt, niemand wordt buitengesloten – zelfs als ze er niet zijn! Opnames van je wedstrijden deel je eenvoudig met vrienden en familie op Instagram, TikTok, WhatsApp en meer! En het beste deel?! Voor het eerst kunnen Netflix-fans over de hele wereld charades spelen op hun Android- en iOS-apparaten in maximaal 15 verschillende talen, waaronder Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees (Brazilië) en Thai.

Verzamel je vrienden en familie voor een game-avond en bereid je voor op een felle onderlinge concurrentie die je Netflix-fandom vandaag volledig in beeld brengt.

streaming-banner-netflix

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.