logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk alles over de misdaadserie ZeroZeroZero

Vanaf 12 juni te koop op lumiereseries.com en 23 juni op DVD: de misdaadserie ZeroZeroZero over de internationale cocaïnehandel naar de bestseller van Roberto Saviano (Gomorra).

Maffia

De Italiaanse maffiabaas Don Minu bestelt in Mexico een gigantische hoeveelheid cocaïne: de vijfduizend kilo moeten zijn machtspositie verstevigen. Zijn kleinzoon Stefano wil dit plan echter dwarsbomen. Wanneer de aanbetaling voor de deal niet arriveert, heeft dat ernstige gevolgen voor de Amerikaanse tussenpersoon Edward Lynwood en zijn kinderen Emma en Chris.

Illegale handel

De zenuwslopende misdaadserie ZeroZeroZero (IMDb-score 8,2/10) volgt de reis van een cocaïnelading vanaf de bestelling door Italiaanse criminelen tot de geplande aflevering. Via de verhalen van de hoofdpersonen laat de serie zien hoe de illegale handel onderdeel wordt van de legale economie en hoe meedogenloze mechanismes het leven en de relaties van mensen beïnvloeden: bij Mexicaanse kartels die de drugs produceren, Italiaanse misdaadsyndicaten die de wereldwijde distributie regelen en Amerikaanse bedrijven die de immense geldstromen regelen. Een epische machtsstrijd, van levensbelang voor alle betrokkenen, van kleine dealers tot de hoogste bazen in de hiërarchie van de internationale georganiseerde misdaad.

  • Cast: Andrea Riseborough (Birdman), Dane DeHaan (Kill Your Darlings), Gabriel Byrne (The Usual Suspects), Harold Torres, Giuseppe De Domenico, Adriano Chiaramida, Noé Hernández, Tcheky Karyo, Francesco Colella, e.a. Regie: Stefano Sollima (Gomorra), Pablo Trapero (El Clan) & Janus Metz (True Detective)
  • Scenario: Leonardo Fasoli (Gomorra)& Mauricio Katz (Maniac)
  • Producenten: Cattleya & Bartlebyfilm voor Sky

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.