logo-liggend-wit-donkerblauw

Speelgoed: MGA Miniverse Make It Mini Food


Van een overheerlijke milkshake zo groot als een duim tot een taart die in een handpalm past: MGA Entertainment moedigt spelen met eten aan met MGA’s Miniverse Make It Mini Food-speelgoed. De eerste twee sets zijn nu verkrijgbaar en iedere verpakking bevat gedetailleerde (miniatuur)ingrediënten om de lekkerste hapjes en drankjes mee te maken.

De heerlijkste hapjes en drankjes

Binnenkort zijn twee smakelijke starters te verkrijgen: Make It Mini Food Diner Edition en Make It Mini Food Café Edition. Beide sets bevatten hyper-gedetailleerde replica van voedsel en drankjes, waarvan de ingrediënten los verpakt zijn in bijbehorende zakjes, potten of pakken. Liefhebbers kunnen de recepten precies volgen en in een handomdraai een overheerlijke lekkernij op tafel zetten, maar zij kunnen natuurlijk ook volledig los gaan met hun eigen creativiteit. Met de Make It Mini-producten stilt MGA de toenemende honger van liefhebbers van Mini Food, dat steeds populairder wordt. Make It Mini Food biedt een leuke manier voor jong en oud om producten te unboxen, zelf in elkaar zetten en zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Wat zit er in een set Make It Mini Food?

Een greep uit het smakelijke aanbod van de Café Edition en Diner Edition: aardbeiwafels met slagroom, een overheerlijke citroentaart, mini chocolate chip-koekjes, kleine potjes, donutdoosjes, een minuscuul pak melk met echte vloeistof en nog veel meer. Hoe verleidelijk het ook is om je tanden in deze gerechten te zetten, doe het niet: niets is eetbaar. Er zijn 100 unieke Make It Mini Food-ingrediënten en keukenaccessoires om te verzamelen. Per set (Diner en Café) zijn er 18 verschillende Make It Mini Food-pakketten verkrijgbaar die deze items bevatten. Iedere verpakking is geblindeerd, dus het is altijd een verrassing welk gerecht of welke delicatesse er op het menu staat.

Make It Mini Food Cafe

Doe-het-zelf speelgoed

Make It Mini Food combineert het plezier van doe-het-zelf speelgoed met de toenemende populariteit van miniatuurvoedsel. In juni 2022 werden er maar liefst 43 miljoen zoekopdrachten uitgevoerd met ‘Mini Foods’ als zoekterm volgens Google Analytics. De keuze van MGA om vol in te zetten op mini is echter meer dan alleen een inhaker op deze trend, want de Make It Mini Food-speelgoedcollecties sluiten aan bij MGA’s missie om kleiner, betaalbaarder speelgoed op de markt te brengen, in reactie op stijgende prijzen en inflatie.

Adviesprijs en beschikbaarheid

De Make It Mini Food Café Edition en Diner Edition-sets zijn binnenkort verkrijgbaar in de Benelux bij Bol.com, Intertoys, Toychamp en Dreamland. Iedere set bestaat uit 18 bolvormige, geblindeerde pakketten: de Café Edition-pakketten hebben een adviesprijs van €7.99 en de Diner Edition-pakketten hebben een adviesprijs van €9.99. Iedere verpakking bevat willekeurige inhoud.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Make It Mini Food Diner

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.