logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Mike and Dave need wedding dates. En vinden een paar stoere exemplaren.


mike and dave need wedding datesMike en Dave zijn broers. Niet de meest intelligente van het stel, maar absolute feestbeesten. Ze denken alleen maar aan het moment, om er zo veel mogelijk uit te halen. En dat gaat wel eens mis. Nou ja – dat gaat eigenlijk altijd mis. Het is dan ook daarom dat hun vader verzoekt, nee: eist dat ze een date meenemen naar de bruiloft van hun zusje, helemaal in Hawaii. Mike and Dave need wedding dates!

Speeddaten

Het probleem is alleen dat zowel Mike als Dave geen vriendin hebben. Een weddingdate meenemen zal dus knap lastig kunnen zijn. Ze besluiten om een bijzondere stap te nemen. Ze plaatsen een advertentie op een verkoopsite. Niet echt slim om te doen, zeker niet omdat de bruiloft van hun zusje in Hawaii wordt gehouden. Er komen dus heel wat aasgieren op de advertentie af: wie wil er nu niet een weekje vakantie in Hawaii, zonder er voor hoeven te betalen? Zo ook twee meiden die van hetzelfde laken een pak zijn: Alice en Tatiana leven ook voor het moment, denken aan niemand anders dan zichzelf en genieten van het leven met een drankje en een waterpijp op zijn tijd. Ze zien de advertentie en weten zich op slinkse wijze in het leven van Mike en Dave binnen te dringen als wedding dates. Ze weten zichzelf zelfs als nette meisjes voor te doen!

Trouwerij

Maar hoe lang houden de vier het vol om zich netjes te gedragen? Waar Mike en Dave hun uiterste best doen om zich te gedragen voor de bruiloft van hun zusje, hebben Alice en Tatiana het er een stuk moeilijker mee. Ze proberen het wel, maar hun ware aard laat zich soms toch even zien. En dat zorgt op Hawaii voor de nodige ophef – en leuke situaties. Want waar Mike en Dave zich soms echt wel van hun onvolwassen kant laten zien (vooral naar elkaar toe zijn ze soms echt té kinderachtig om echt leuk te zijn) zijn het vooral Alice en Tatiana die de show stelen en maken. Dankzij hen heeft de film genoeg draagkracht om een goed resultaat neer te zetten. Het is een vermakelijke film geworden met een leuk plot en een paar verrassende wendingen. En veel drank, drugs en seks – een gewaagde film dus voor Amerikaanse normen, maar daar laten wij ons niet snel door afschrikken!

Conclusie over Mike and Dave need wedding dates

Mike and Dave need wedding dates is een vermakelijke film waar een flinke vaart in zit. Een paar mannelijke losbollen komen hun vrouwelijke equivalanten tegen, maar die doen zich voor als nette, welopgevoede vrouwen. Hoe lang kan dat goed gaan? Door: Score: Mike and Dave need wedding dates krijgt 3,7 van de 5 punten.