Cartoon Network: Mighty Mike

mighty mike

In juni komen er weer een aantal nieuwe series en films op Boomerang. Bekijk hieronder wat je in de maand juni kunt verwachten.

Mighty Mike

In Mighty Mike, oftewel Machtige Mike volgen we de slimme hond Mike die elke ochtend weer wakker wordt met dezelfde gedachte: indruk maken op Cindy, de knappe hond van de buren. Helaas gooien drie schildpadjes, een poes en twee gemene wasberen altijd op het verkeerde moment zijn plannen in de war. Volg de gloednieuwe avonturen van Machtige Mike vanaf maandag 15 juni om 16:00 uur, alleen bij Boomerang!

De wereld rond met Scooby-Doo

scooby doo

Kijk tijdens deze zomer naar de speciale Scooby-Doo en Raad de Clou programmering in De Wereld Rond met Scooby-Doo! Geniet van dubbele afleveringen, met daarnaast een selectie van de leukste Scooby-Doo films. In Scooby-Doo en Raad de Clou komen gloednieuwe, spannende mysteries langs die moeten worden opgelost. Verschillende bekendheden maken hun opwachting, zoals Sia, Sherlock Holmes, Batman en Wonder Woman! Stap samen met deze beroemdheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur. Ga mee op avontuur tijdens De Wereld Rond met Scooby-Doo! Vanaf 1 juni elke dag om 09:00 uur, alleen bij Boomerang.

Baby Looney Tunes

baby looney tunes 1

Voor ze grote Looney Tunes-sterren werden, waren ze de Baby Looney Tunes! Half zo groot en twee keer zo lastig voor arme Granny. Bugs, Daffy, Taz, Tweety, Lola en Sylvester zijn bij elkaar, spelen met elkaar, en belanden met elkaar in Looney Tunes-achtige problemen. Je favoriete Looney Tuners in peuterformaat; ze zijn jong en klaar om wat herrie te schoppen! Bekijk de marathons van je favoriete Baby Looney Tunes ieder weekend om 13:00 uur, bij Boomerang!

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Reacties

7 reacties op “Cartoon Network: Mighty Mike”

 1. Monique avatar
  Monique

  Ik doe graag mee en hoop deze mooie prijs te winnen!

 2. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Super, doe heel graag mee!!!

 3. Patrick Mertens avatar
  Patrick Mertens

  Wauw doe heel graag mee!!!

 4. Anita avatar

  Wat een leuke actie is het!

 5. Will Langenberg avatar
  Will Langenberg

  Geweldige winactie

 6. Patrick Mertens avatar
  Patrick Mertens

  leuke prijs!!!

 7. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Leuke prijs!!!

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.