logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Cartoon Network: Mighty Mike

In juni komen er weer een aantal nieuwe series en films op Boomerang. Bekijk hieronder wat je in de maand juni kunt verwachten.

Mighty Mike

In Mighty Mike, oftewel Machtige Mike volgen we de slimme hond Mike die elke ochtend weer wakker wordt met dezelfde gedachte: indruk maken op Cindy, de knappe hond van de buren. Helaas gooien drie schildpadjes, een poes en twee gemene wasberen altijd op het verkeerde moment zijn plannen in de war. Volg de gloednieuwe avonturen van Machtige Mike vanaf maandag 15 juni om 16:00 uur, alleen bij Boomerang!

De wereld rond met Scooby-Doo

Kijk tijdens deze zomer naar de speciale Scooby-Doo en Raad de Clou programmering in De Wereld Rond met Scooby-Doo! Geniet van dubbele afleveringen, met daarnaast een selectie van de leukste Scooby-Doo films. In Scooby-Doo en Raad de Clou komen gloednieuwe, spannende mysteries langs die moeten worden opgelost. Verschillende bekendheden maken hun opwachting, zoals Sia, Sherlock Holmes, Batman en Wonder Woman! Stap samen met deze beroemdheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur. Ga mee op avontuur tijdens De Wereld Rond met Scooby-Doo! Vanaf 1 juni elke dag om 09:00 uur, alleen bij Boomerang.

Baby Looney Tunes

Voor ze grote Looney Tunes-sterren werden, waren ze de Baby Looney Tunes! Half zo groot en twee keer zo lastig voor arme Granny. Bugs, Daffy, Taz, Tweety, Lola en Sylvester zijn bij elkaar, spelen met elkaar, en belanden met elkaar in Looney Tunes-achtige problemen. Je favoriete Looney Tuners in peuterformaat; ze zijn jong en klaar om wat herrie te schoppen! Bekijk de marathons van je favoriete Baby Looney Tunes ieder weekend om 13:00 uur, bij Boomerang!

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.