logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Micush, een nieuw lifestylemerk met een vleugje nostalgie bij Dreumes enZo

Dreumes enZo, Kids Home & Lifestyle, haalt een nieuw merk naar Nederland! Maak kennis met Micush, het ‘kindje’ van ontwerpster Michal Gal-Marko. Michal maakt de liefste nostalgische haakjes en kapstokjes en de aller zoetste kaartjes die je je maar kunt bedenken. En Dreumes EnZo is de eerste webwinkel in Nederland die deze producten mag verkopen.

Micush is in 2012 opgericht door Michal Gal-Marko. Zij is haar hele leven al verzot op tekenen en dat heeft ze enkele jaren geleden vertaald naar een eigen merk. Als klein meisje tekende ze al de illustraties na uit kinderboeken, maar omdat tekenen niet echt als verstandige beroepskeuze werd gezien, koos zij voor grafisch webdesign.Toch bleef het illustreren en tekenen trekken…

Hang maar op!
Op ieder lifestyle product van Micush, vind je Michals kenmerkende stijl terug. Het geeft de baby- of kinderkamer een echte nostalgische touch! De illustraties zijn onder andere gedrukt op hout, zodat er mooie kapstokjes en haakjes van worden gemaakt. Met potnagels zijn er metalen haakjes aan bevestigd waardoor het een zeer stevige constructie wordt. De collectie haakjes en kapstokken zijn voorzien van lieve illustraties, zoals een konijn, egeltje of een koala. Maar je vindt ook complete prints terug zoals een winters tafereeltje. Welk kind vind het nou niet geweldig om zijn/haar ochtendjas aan een haakje te hangen met een schattig konijntje erop. Of hang de regenjasjes van de kinderen aan een kapstok met een geweldige winterse tekening. De illustraties van Michal zijn geïnspireerd en beïnvloed door de harmonie van de natuur en jeugdherinneringen. De haakjes kosten € 14,95 en de kapstokjes € 17,95.

Postzegel erop… of inlijsten!
Naast de prachtige collectie haakjes, vind je van Micush ook kaarten. Stuk voor stuk kleine kunstwerkjes die je per post kunt versturen naar wie je maar wilt. Maar als je dat zonde vindt natuurlijk ook kunt inlijsten of bij jezelf door de brievenbus kunt gooien. Sommige kaarten zijn nou eenmaal té mooi om weg te geven! Michal: “Mijn illustraties zijn geïnspireerd en beïnvloed door eenvoudige jeugd momenten, de harmonie van de natuur en mijn eigen nostalgische herinneringen uit mijn jeugd. Iedere afbeelding vertelt een verhaal en heb ik voorzichtig en met veel liefde geïllustreerd. Ik hoop dat jullie zullen genieten van mijn producten.” De postkaarten kosten € 2,95 en zijn gedrukt op zeer stevig papier met een licht reliëf. Alle postkaarten worden geleverd met passende envelop.

Over Dreumes enZo
Dreumes enZo verkoopt unieke babyspullen en hippe kinderkamer accessoires. Op de website www.dreumesenzo.nl staan tal van onderscheidende lifestyle producten van o.a. merken als Little Big Room by Djeco, Eina Design, Lapin & Me en Kidsdepot. Wie op zoek is naar inspiratie kan op de inspiratiepagina of pinterest pagina van Dreumes enZo ideeën opdoen. Ook op haar blog geeft Nicolette de Pauw, eigenaresse van Dreumes enZo, regelmatig leuke tips.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.