logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Met de mannen! – de stoerste uitjes voor vaders en zoons


Onderzeeërs bekijken tijdens de Wereldhavendagen, lukraak met de trein door Nederland reizen, overnachten in een havenkraan, barbecueën in het wild of vliegtuigen spotten bij Schiphol. Met de mannen! is een boek voor actieve jongensvaders. Voor vaders die het leuk vinden om met hun zoons échte mannendingen te ondernemen. Want zeg nu eerlijk, er is toch niets leuker dan gewoon met de mannen onder elkaar iets te doen?! Sorry meiden!

Wim de Jong over echte mannendingen!
In Met de mannen! schrijft Volkskrant columnist Wim de Jong over zaken die mannen echt bezighoudt. Avontuur, vrijheid, maar ook dino-romantiek en verzamelen. Aangevuld met uitjes die vaders en zoons wel leuk vinden. De meestemannen en jongens houden namelijk helemaal niet van “leuke gezinsuitjes”. Laat staan dat er gewinkeld moet worden of op familiebezoek. Daarom dit boek vol met…inderdaad, mannendingen!

Meer dan 200 tips voor een stoer dagje vader & zoon
De leukste dingen verzin je zelf, maar het valt niet altijd mee om weer iets nieuws te bedenken. Daarom in dit boek meer dan 200 tips voor een stoer dagje vader & zoon. Behalve leuke doedingen, zoals uilenballen uitpluizen, op slangenjacht of proefjes doen in de tuin, ook veel adresjes om naar toe te gaan. Van de leukste roofvogelshows, de mooiste stoomtreinen en stoerste speelbossen tot de coolste voetbalstadions en bijzondere slaapadressen.

Met de mannen, Wim de Jong
Prijs: 9,95 euro
ISBN: 9789057675478 


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.