logo-liggend-wit-donkerblauw

Memphis Depay is nieuwe wereldwijde ambassadeur van PUMA

Sportbedrijf PUMA maakt zijn nieuwe wereldwijde ambassadeur bekend. De Nederlandse FC Barcelona-superster Memphis Depay en PUMA hebben de handen ineen geslagen en gaan een langdurige samenwerking met elkaar aan. Memphis wordt één van de nieuwe gezichten van PUMA’s speed boot – de ULTRA.

Fashion koop je online bij:
De Bijenkorf | Open32 | Kleren.com | Only for men | Overhemden.com

Memphis Depay PUMA 1

De passies van Memphis

De langdurige samenwerking biedt ruimte voor de vele passies van Memphis. Niet alleen is hij een ster op het veld, maar ook een creatieveling in hart en nieren. Een belangrijk speerpunt voor PUMA en Memphis is dan ook om samen te werken aan zowel voetbal- als lifestyle-projecten die aansluiten bij Memphis’ liefde voor muziek, fashion, kunst en maatschappelijke betrokkenheid.

“Voor mij is dit een perfecte match; PUMA en ik delen dezelfde passie en visie, en ik kan niet wachten tot mensen kunnen zien wat we van plan zijn. Ik wil mensen uit alle bevolkingsgroepen inspireren en het werk van mijn stichting voortzetten, dat op natuurlijke wijze aansluit bij het bestaande REFORM-platform van PUMA. PUMA heeft een geschiedenis van hoogkwalitatieve en innovatieve samenwerkingen met de meest iconische voetballers in de geschiedenis. Net als ik, durven zij anders te zijn. Het zit in mijn DNA en ik kijk er naar uit om de samenwerking naar een hoger niveau te tillen”.

Memphis

Sport en cultuur

De samenwerking tussen PUMA en Memphis combineert invloeden uit sport en cultuur om unieke producten te creëren, te beginnen met de lancering van Memphis’ eigen PUMA-collectie later in 2022.Tevens gaat PUMA samen met Memphis fashion producten ontwikkelen voor zijn luxe sublabel BADTTW (‘Blind and Deaf to the World’), een recente toevoeging aan het al bestaande Memphis Depay kleding-merk. Het motto van het merk weerspiegelt feilloos Memphis’ houding; blind en doof zijn voor negatieve invloeden van buitenaf. Het merk gaat verder dan alleen kleding en biedt Memphis een platform om met de nieuwe generatie jongeren, over de hele wereld, te werken en hen te inspireren.

Muziek

De release van zijn debuut hiphop freestyle “LA Vibes” in 2017, gevolgd door de lancering van zijn debuutalbum ‘Heavy Stepper’ in 2020, maken duidelijk dat Memphis over vele talenten beschikt. Deze culturele invloeden van Memphis bieden kansen voor eindeloze cross-samenwerkingen die aansluiten op de bredere voetbalcultuur met een Forever Faster-mentaliteit.

PUMA en Memphis

Voetbal is meer dan een spel, voetbal is cultuur. PUMA’s partnership met Memphis gaat dan ook verder dan het voetbalveld. Memphis is een leider van de nieuwe generatie, met een fenomenale snelheid en stijl, op én naast het veld. Hij beschikt over een levenslustige persoonlijkheid en een onophoudelijke drive, en wil samen met PUMA het volgende hoofdstuk van zijn carrière schrijven.

“Wij geloven dat Memphis een leider van zijn generatie is. Hij wordt algemeen erkend als één van de grootste voetbalsterren. Memphis is zowel snel op het veld als daarbuiten, en weerspiegelt daarmee perfect PUMA’s Faster Football-beweging. Met zijn onbevreesde houding neemt hij risico’s en doorbreekt hij barrières om positieve verandering te stimuleren. Niet alleen binnen voetbal, maar tevens binnen de community”.

Johan Adamsson, Global Director of Sports Marketing and Sports Licensing bij PUMA

Fashion koop je online bij:
De Bijenkorf | Open32 | Kleren.com | Only for men | Overhemden.com

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.