logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Meer sfeer in De Sims 4 met de Riviera Retreat Kit en Knusse Bistro Kit


Electronic Arts en Maxis hebben twee nieuwe kits aangekondigd voor De Sims 4: de Riviera Retreat Kit en de Knusse Bistro Kit. Beide kits zijn vanaf 30 mei verkrijgbaar en bieden jou nieuwe en spannende mogelijkheden om je Sims-ervaring te verrijken.

Riviera Retreat Kit

Met de Riviera Retreat Kit kun je jouw Sims meenemen naar een luxueuze en ontspannende omgeving aan de kust. Deze kit is ontworpen om een serene en elegante sfeer te creëren, perfect voor een zomerse ontsnapping. Je kunt je Sims laten genieten van de zon aan de rand van een prachtig ontworpen zwembad, omgeven door mediterrane elementen zoals stijlvolle ligstoelen, parasols, en decoratieve planten.

De kit bevat een reeks nieuwe bouw- en koopvoorwerpen waarmee je een idyllisch resort of een chique privévilla kunt maken. Denk aan marmeren vloeren, terracotta tegels, en stijlvolle buitenmeubilair. Met deze items kun je een luxe buitenruimte ontwerpen waar jouw Sims kunnen ontspannen, zonnebaden en socializen in een prachtige omgeving die doet denken aan de Franse Rivièra.

Knusse Bistro Kit

De Knusse Bistro Kit biedt een geheel andere, maar net zo aantrekkelijke ervaring. Hiermee kun je jouw avonden doorbrengen in een gezellige, sfeervolle bistro, ideaal voor romantische diners of informele ontmoetingen met vrienden. Deze kit bevat een verscheidenheid aan nieuwe items om een warme en uitnodigende sfeer te creëren, zoals intieme zitjes, vintage tafels en stoelen, en sfeervolle verlichting.

Met de Knusse Bistro Kit kun je jouw eigen charmante eetgelegenheid bouwen, compleet met decoratieve elementen zoals krijtborden met menu’s, wijnrekken, en sfeervolle kaarsen. Met deze kit kun je de perfecte ambiance creëren voor de Sims om te genieten van heerlijke maaltijden en goede gesprekken, of ze nu een klein café willen runnen of gewoon hun eigen eetruimte willen verfraaien.

Beschikbaarheid

Beide kits zijn vanaf 30 mei verkrijgbaar voor verschillende platforms, waaronder pc via de EA app, Mac via Origin, Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. Deze uitbreidingen beloven een frisse wind te brengen in de wereld van De Sims 4, met nieuwe mogelijkheden voor creativiteit en verkenning.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.