logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Meer orde in huis met een USB oplader van XTORM


Je kent het vast wel: iedereen in huis heeft wel digitale apparaten waar hij (of zij) niet meer zonder kan. Dat kan écht van alles zijn: een tablet, een smartphone, mp3-speler, digitale camera, filmcamera, actioncam, robothuisdier… en allemaal lopen ze op een accu. Met het grote probleem dat die accu’s ooit leeg raken. Volgens de aloude wet van Murphy kan het niet anders dan dat al die apparaten tegelijk leeg raken en dus ook allemaal tegelijk moeten worden opgeladen. Regelmatig liggen er bij ons in huis door het hele huis USB-opladers die hun apparaat uitlaten. Aan het riempje. Onooglijk, slordig, rommelig en bovendien liggen alle tafels en kastjes vol, zodat ik nergens meer iets kan neerleggen. Dat moet toch anders kunnen?

XTORM oplader

Jazeker, dat kan anders. Met een USB-oplaadstation, bijvoorbeeld. XTORM, welbekend van de zonne-opladers en powerbanks, heeft sinds kort een paar stoere USB opladers geïntroduceerd. Die zijn niet alleen praktisch, maar ook nog bijzonder functioneel. Met de XTORM Cube power hub bijvoorbeeld, heb je een liggend kastje in huis waar je wel tot vijf apparaten tegelijk mee kunt opladen! En dat levert meteen een stukje rust en orde in huis. De vormgeving is bovendien lekker strak: de witte oplader is voorzien van een licht-grijs zacht aanvoelend oppervlak. Doordat de onderkant van de XTORM Cube van dit materiaal is gemaakt, blijft hij netjes liggen. De power hub zelf sluit je trouwens aan op het stopcontact, er komt verder geen adapter bij kijken.

Snel opladen

Een power hub als de XTORM cube heeft een paar voordelen. Buiten het feit dat je meer rust en overzicht in huis krijgt, is het namelijk ook zo dat je de oplader altijd op dezelfde plek hebt liggen. Je hoeft dus nooit meer op zoek naar de juiste oplader! De Cube power hub heeft 4 poorten met een krachtige 2.4A output. Daarnaast heb je de beschikking over  1x Qualcomm 2.0 Quick Charge. Die laatste wordt gebruikt voor de snel-oplading van een iPad, iPhone en nieuwe Android toestellen.

Conclusie over XTORM Cube power hub

Nooit meer zoeken naar een oplader, een vast punt voor het opladen van al je apparaten: ieder huishouden zou een power hub moeten hebben. De XTORM Cube ziet er modern en strak uit en is voorzien van alle gemakken. Ideaal!
Door: CooleSuggesties
Score: XTORM Cube power hub krijgt 9 van de 10 punten.

Informatie

Cube power hub, XTORM
Klik hier voor de website
Prijs: 39 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.