logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Cadeausuggestie voor foodies: MEENK luxe dropdoos

Er zijn een aantal merken in ons land die drop tot een luxeproduct verheven. MEENK is zo’n merk. Dit jaar komen ze met een bijzondere manier om hun producten in de etalage te zetten. Letterlijk: het merk introduceert dit najaar vijf luxe cadeauverpakkingen, ieder met een aantal van hun meest bijzondere smaakvarianten. Deze dropproeverij is dan ook een geweldig geschenk voor iedere gelegenheid. Geschikt voor jong en oud, voor zowel de kleine als de grote snoeper.

Cadeausuggestie voor foodies

Of het nu gaat om een verjaardagscadeau, een relatiegeschenk, een bedankje, een traktatie voor collega’s, als schoencadeautje, als cadeau onder de kerstboom óf gewoon als traktatie voor jezelf ‒ de nieuwe cadeauverpakkingen zijn een feestje om te geven én te krijgen. Elke verpakking is zorgvuldig samengesteld om een luxe dropbelevenis te bieden en bevat een selectie van de meest geliefde MEENK-dropjes: van de klassieke favorieten tot onderscheidende smaken en verrassende combinaties.

Voor de kleine snoeper

De 2-luiks verpakking is verkrijgbaar in twee verschillende smaakcombinaties: Dropmunten & Drie Kleuren Mix (twee van de meest gegeten dropsmaken in Nederland) en de échte MEENK-combinatie met Peperdrop & Salmiak Truffels.

Adviesprijs: € 6,45

 Voor de Hollandse snoeper

In de 3-luiks verpakking vind je de ‘Ik hou van Holland’-mix met een combinatie van Geveltjes Drop, Nostalgie Drop en Boerenklompen Drop. Een typisch Hollandse combinatie, die zich ook perfect leent als souvenir voor toeristen of cadeautje voor het thuisfront. De tweede variant van de 3-luiks zorgt voor de ultieme dropbeleving met de populaire smaakcombinatie Lekker Zoet, Drie Dubbel Zout én de nieuwe Peperdrop.

Adviesprijs: € 9,50

Voor de grote snoeper

De dropjes in de 4-luiks verpakking zijn de perfecte mix van het MEENK-dropassortiment. Een bijzondere, onderscheidende en bovenal lekkere combinatie van Drop met Chocolade Salmiak, Peperdrop, Drie kleuren mix en Drop Truffels.

Adviesprijs: € 12,80

 Een verfijnde dropproeverij

MEENK voegt daarnaast vanaf 1 november ook een verfijnde dropproeverij toe aan het cadeauassortiment. Een luxe beleving die van ‘even een dropje tussendoor’ een waar feestje maakt. Of het nu op kantoor is, met vrienden en familie of gewoon thuis op de bank – met de dropproeverijverpakking proef je samen 8 varianten van de lekkerste dropjes. Na het eeuwige doosje bonbons als traktatie voor speciale gelegenheden zet MEENK deze verwennerij nu door met de luxe dropproeverijverpakking.

Adviesprijs: € 14,95

De luxe cadeauverpakkingen zijn verkrijgbaar via de dichtstbijzijnde drogisterijen, cadeauwinkels en Primera’s.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.