logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Pizza met vleesvervanger: een heerlijke feel-good pizza waar je bewust van kunt genieten!

The Good Baker heeft een nieuwe variant aan zijn pizza-assortiment toegevoegd: De Meat-Free Chicken-Style pizza. De eerste Dr. Oetker pizza met vleesvervanger, namelijk plantaardige ‘kip’ op basis van erwteneiwit. Door de pizzabodem van meergranen en lijnzaad, de groentes en een vleesvervanger on top is de nieuwe Meat-Free Chicken Style Pizza een bewuste keuze. Echt comfortfood én een voedzamer alternatief in het vriesvers pizzaschap.

Een voedzamere keuze

De nieuwe Meat-Free Chicken Style pizza is een voedzamere optie in vergelijking met andere vriesvers pizza’s. De pizza is namelijk een bron van vezels en eiwitten, helemaal vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en heeft een Nutri-Score A. De Meat-Free Chicken Style pizza is daarnaast 100% vegetarisch door de

vleesvervanger op basis van erwt. Daarmee is deze pizza ook een duurzamere keuze. De pizza is belegd met ui, rode en gele paprika, mozzarella en ‘kip’ stukjes boven op een knapperige meergranen steenovenbodem met lijnzaad. Een echte feel-good pizza dus, die bovenal gewoon heel erg lekker is!

Bewust genieten

The Good Baker is onderdeel van Dr. Oetker en biedt vriesverspizza’s waar je bewust van kunt genieten. De pizza’s zijn belegd met groenten en hebben een bodem met voedzamere ingrediënten, zoals havervlokken, groente of meergranen. De pizza’s hebben Nutri-Score A of B en zijn daarmee een gezondere keuze. De smaken in het assortiment zijn de nieuwe Meat-Free Chicken Style Pizza (vegetarisch), Spinach & Pumpkin Seeds (vegan) en Broccoli & Mushroom (vegetarisch). De pizza’s zijn verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn en Jumbo.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.