logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De McDonald’s bestelling uit je favoriete film of serie thuisbezorgd

Ken je dat gevoel? Je zit lekker op de bank een film of serie te kijken en er komt een scène voorbij waarin de hoofdrolspeler van McDonald’s geniet – bijvoorbeeld van een Big Mac, Franse Frietjes, of een Milk Shake – en dat zorgt voor cravings. De familierestaurantketen komt nu met de nieuwe tool ‘Order That Scene’, waarmee je de McDonald’s bestelling uit je favoriete film of serie thuis kunt laten bezorgen. Dat kijkt nóg lekkerder. Je vindt Order That Scene vanaf 16 mei in de McDonald’s App.

Trek in een burger of frietje

Producten van McDonald’s verschijnen in talloze films en series, van grote blockbusters tot populaire sitcoms. Dat wil er nog wel eens voor zorgen dat er tijdens het kijken cravings naar een burger of frietje ontstaan. Met de Order That Scene tool die te vinden is in de McDonald’s App kun je gemakkelijk de producten uit de film of serie die je kijkt bestellen. Je richt de camera van je smartphone of tablet op de scène richten waarin McDonald’s wordt gegeten. De tool herkent de producten en laat je deze direct toevoegen aan je bestelling, die je thuis kunt laten bezorgen met McDelivery via Thuisbezorgd of Uber Eats. Wordt er een product gegeten dat niet in Nederland verkrijgbaar is? Dan gaat McDonald’s voor je op zoek naar het beste alternatief.

Kans op vette prijzen

Tegelijkertijd werkt de tool als een game in de McDonald’s App. McDonald’s daagt je uit zoveel mogelijk producten te spotten. Scan je een product, dan beloont de App je met een ‘filmster’: een digitaal te verzamelen medaille. Met de filmsterren maken gebruikers iedere week kans op een Nationale Bioscoopbon en andere vette prijzen.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.