logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Mass Effect-trilogie gaat Legendary op 14 mei 2021


Beleef de bekroonde Mass Effect-trilogie als nooit tevoren met de Legendary Edition, die wordt uitgebracht op 14 mei. Eén persoon is alles wat tussen de mensheid en de grootste bedreiging ooit in staat. BioWare lanceert op 14 mei 2021 wereldwijd de Mass Effect Legendary Edition op de PC via Origin en Steam, de PlayStation 4 en de Xbox One, met forward compatibility op de PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De Mass Effect Legendary Edition bevat de singleplayer-basiscontent en meer dan 40 downloadbare content (DLC)-verhaalpakketten, -wapenpakketten en -pantserpakketten uit Mass Effect, Mass Effect 2 en Mass Effect 3, waarmee spelers de legende van Commander Shepard opnieuw kunnen beleven in 4K Ultra HD met HDR.

Voor onze fans en een nieuwe generatie gamers

“Het was een ongelooflijke reis waarop we de verhalen, personages en iconische momenten uit de Mass Effect-trilogie opnieuw beleefden, de spelervaring voor moderne platforms verbeterden en tegelijkertijd trouw bleven aan de geest van het origineel”, aldus Mac Walters, Project Director van de Mass Effect Legendary Edition en hoofdschrijver van de oorspronkelijke trilogie bij BioWare. “Het is een enorme onderneming om één spel, laat staan drie spellen, te remasteren, omdat er meer dan 100 uur aan gameplay in zit. Maar we wilden dit doen voor onze fans en een nieuwe generatie gamers die het iconische verhaal van Shepard willen beleven.”

Games koop je online bij:

Bekijk de onthullingstrailer

https://youtu.be/TFWFaMFrwA0

Verbeteringen

De Mass Effect Legendary Edition biedt een verbeterde visuele ervaring met geremasterde personagemodellen en tienduizenden textures met een hogere resolutie. Verbeteringen in shaders en VFX, bijgewerkte belichting en verbeterde dynamische schaduwen, volumetriek en velddiepte zorgen voor een nieuw niveau van realisme in de trilogie. Ook de voorgerenderde tussenfilms zijn verbeterd, om elk verhaalmoment nog meer impact te geven.

Beleef de epische saga opnieuw en red het universum met je favoriete bemanningsleden in de Legendary Edition van de Mass Effect-trilogie

De originele Mass Effect bevat uitgebreide verbeteringen in de wereld met extra details en uitwerking op locaties als Eden Prime, Ilos en Feros, die spelers tijdens hun reis door het heelal gaan verkennen. Mass Effect bevat daarnaast bijgewerkte interfaces/UI en diverse quality of life-verbeteringen. Verder zijn gevechten en verkenning gemoderniseerd door verbeteringen in het richten, de besturing en het gedrag van squads, de besturing van de Mako en de camera’s.

De Mass Effect Legendary Edition werkt in alle drie de titels met uniforme aanmaakopties voor personages en bevat een verbeterde en uitgebreide selectie van haar, make-up en huidtonen. Het iconische standaarduiterlijk van Female Shepard uit Mass Effect 3 is nu beschikbaar als de normale vrouwelijke Shepard-verschijning tijdens het aanmaken van personages in alle drie de games, zodat de ervaring in de trilogie nog uniformer wordt.

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.