logo-liggend-wit-donkerblauw

Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris

Marvel Avengers Campus in Disneyland Paris opent op 20 juli 2022. Het is het allereerste Marvel themaland in Europa en de meest ambitieuze transformatie en uitbreiding van het Walt Disney Studios Park sinds de opening van Disneyland Paris. Het biedt verrassende live-action stunts, heroïsche ontmoetingen met Marvel Superhelden, twee attracties boordevol actie en themarestaurants en boetieks.

Marvel Campus Disney Studios

Marvel Avengers Campus

Marvel Avengers Campus is een volledig nieuw ontworpen universum dat is gewijd aan het ontdekken, werven en trainen van de volgende generatie helden. Iedereen is uitgenodigd om een team te vormen met de Avengers en hun bondgenoten: van webben slingeren als Spider-Man en vliegen in de ruimte met Iron Man en Captain Marvel tot het bijtanken als een Superheld in exclusieve eetgelegenheden.

Bekijk de sneak peak van de Marvel Avengers Campus

Walt Disney Studios Park

Marvel Avengers Campus opent als onderdeel van de viering van de 30e verjaardag van Disneyland Paris. Het is de volgende belangrijke mijlpaal in het meerjarige transformatieplan van het Walt Disney Studios Park en vertegenwoordigt het volgende niveau van uitzonderlijke gastervaringen van het resort. Met Marvel Avengers Campus en Disney Hotel New York – The Art of Marvel is Disneyland Paris de ultieme bestemming voor Marvel fans om een spectaculaire ervaring te beleven tussen hun favoriete Superhelden.

Superhelden

Stel je voor: je helpt Spider-Man tijdens een missie waarbij je webben uit je polsen kunt schieten, je redt het universum op hoge snelheid samen met Iron Man en Captain Marvel, je traint met Okoye en de Dora Milaje, je ziet hoe Black Widow de kwade krachten bestrijdt, je danst met de Guardians of the Galaxy… en zo veel meer.

Avengers Campus is door Tony Stark zelf opgericht om de volgende generatie Superhelden te ontdekken, te rekruteren en te trainen. Voor het eerst zijn rekruten in staat om een actieve rol te spelen naast de Avengers. Om deze belofte waar te maken, hebben de Walt Disney Imagineering teams in Parijs en over de hele wereld zij aan zij gewerkt met teams die de Avengers films, televisieseries en comics tot leven hebben gebracht.

Samen hebben ze een gloednieuwe plek in het Marvel multiversum ontworpen en gecreëerd, die de innerlijke Superheld verdedigt die in ieder van ons leeft. Of ze nu diepgewortelde Marvel fans zijn of nieuw zijn in de wereld van de Superhelden, zodra gasten Avengers Campus betreden, worden ze allemaal rekruten, klaar om de volgende stap te zetten in hun heldenreis.

Tijdens hun ‘Groots Avontuur’ kunnen rekruten zich in de boetieks omkleden als een van hun favoriete Superhelden en bijtanken zoals de Avengers dat zouden doen met verschillende heerlijke hapjes en traktaties in restaurants PYM Kitchen, Stark Factory en nog veel meer.

Live-actions & heldhaftige ontmoetingen

Gasten krijgen de kans om Spider-Man, Iron Man of Captain Marvel te ontmoeten in een nieuw speciaal gebouw dat uniek is voor Avengers Campus in Disneyland Paris: het Training Center. Voor de eerste keer in een Disney Park, kan een dynamische ‘freeze frame’ videosequentie, gemaakt door Disney PhotoPass™ met 27 camera’s rondom de actie, deze ontmoetingen met Captain Marvel of Iron Man vastleggen en er onvergetelijke momenten van maken. Deze speciale ontmoetingen kunnen worden geboekt via de Disneyland Paris mobiele app.

  • Nieuwe rekruten van alle leeftijden kunnen buiten helden ontmoeten op meer interactieve en spannende manieren dan ooit tevoren. Ze krijgen de kans om te trainen met de trouwe beschermers van Black Panther, de Dora Milaje en leren van de krijgers van Wakanda hoe het is om lid te zijn van deze elite koninklijke garde.
  • Daarnaast krijgen rekruten de kans om hun beste danspasjes te tonen tijdens een interactieve dancebattle met Star Lord en Gamora uit Guardians of the Galaxy.
  • De Gateway Portal geeft rekruten ook de kans om het moment vast te leggen waarop ze een van de vele Superhelden van Avengers Campus ontmoeten.
  • ‘F.R.I.D.A.Y.’ de beroemde Kunstmatige Intelligentie, ontworpen door Tony Stark zelf, staat op de uitkijk en werkt samen met de machtigste Superhelden van de aarde. Ze is ‘geüpload’ naar de gevel van het Avengers Assamble: Flight Force gebouw – het Avengers Hoofdkwartier – en zal ook rekruten verwelkomen op de Campus, deze controleren op bedreigingen en de aankomst en het vertrek van Avengers signaleren. F.R.I.D.A.Y.’s aanwezigheid is exclusief voor Disneyland Paris.

Achtbaan Avengers Assamble: Flight Force

Avengers Assamble: Flight Force is de droom van elke Superheldenfan en sensatiezoeker. In deze razendsnelle achtbaan, exclusief in Disneyland Paris, vormen rekruten een team met Captain Marvel en Iron Man. De rekruten krijgen een briefing van Iron Man zelf, uitgerust met een gloednieuw Mark 80 harnas dat exclusief ontworpen is voor zijn missies in Avengers Campus. Ze hebben geen tijd te verliezen en krijgen de kans om samen te werken met de twee Avengers op een supersnelle missie. Ze gaan aan boord en vliegen door de ruimte in een voertuig dat Stark heeft uitgerust met een doelzoeker, om de dreiging weg te lokken van de planeet Aarde.

Minimale lengte voor Avengers Assamble: Flight Force is 120 cm.

Spider-man W.E.B. Adventure

Spider-man W.E.B. Adventure is een nieuwe attractie waar rekruten van alle leeftijden webslingerende superkrachten krijgen. Een prestatie met innovatieve technologie speciaal gemaakt voor deze attractie. De missie: werk samen met Spider-Man en help de uit de hand gelopen Spider-Bots – Peter Parker’s robot sidekicks – te vangen voordat ze een ravage aanrichten op de Campus.

Door middel van speciaal ontworpen, innovatieve technologie die lichaamsbewegingen en gebaren herkent, kunnen rekruten hun handen uitstrekken en webben uit hun polsen slingeren, net als Spider-Man. Naarmate de WEB Slinger-voertuigen vooruitgaan en de missie vordert, worden de Spider-Bots steeds moeilijker te verslaan omdat ze zich blijven vermenigvuldigen. Nadat ze Spider-Man hebben geholpen de losgeslagen Spider-Bots te vangen, kunnen de rekruten in hun voertuigen zien hoeveel Spider-Bots ze als team hebben gevangen.

Er is geen lengtevereiste voor deze attractie, zodat jonge helden kunnen deelnemen aan de actie.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.