logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Mario Kart Tour introduceert multiplayer Team Racing


Gaan met die banaan! Bereid je voor op nóg meer fun en spektakel, want een nieuwe update voor Mario Kart Tour breidt de game uit met Team Races en Room Codes voor multiplayer-races. In Team Races kunnen teamgenoten, zowel vrienden in de buurt als vrienden en andere spelers online, tegen elkaar strijden met maximaal vier teams van elk twee spelers. Het team dat tijdens zo’n race de eerste plaats weet te veroveren, wordt beloond met in-game-bonussen. De nieuwe Room Code-functie maakt het makkelijker om multiplayer-races met vrienden en familie te spelen. Creëer je eigen ‘kamer’ en deel de code met vrienden en familie voor een race met maximaal acht spelers die je zelf hebt gekozen uit je lijst met Mario Kart Tour-vrienden.

Toegang tot nieuwste functies

Spelers kunnen toegang krijgen tot deze nieuwe functies door de nieuwste update voor Mario Kart Tour te downloaden via de App Store of Google Play. Van de slingerweggetjes op Choco Island tot de stuitermuren van Waluigi’s Pinball-baan, en zelfs tijdelijke banen die je door bekende wereldsteden voeren, er valt altijd weer iets nieuws te ontdekken in Mario Kart Tour. Maak je keuze uit Nintendo’s geliefde personages, inclusief Mario, Donkey Kong, Peach en Yoshi, en geniet van de spectaculaire kartrace-actie waar de serie bekend om staat, in de palm van je hand. Mario Kart Tour is free-to-start en nu verkrijgbaar als download voor iOS- en Android-apparaten, zodat spelers waar en wanneer ze maar willen van de razendsnelle fun kunnen genieten.

Mario Kart Tour Gold Pass-abonnement

Om de race-ervaring naar een hoger niveau te tillen, kunnen spelers met een betaald Mario Kart Tour Gold Pass-abonnement de 200cc-stand in de singleplayerstand en de Gold Race in de multiplayerstand vrijspelen voor nog hogere snelheden en lastigere tegenstanders. Het Mario Kart Tour Gold Pass-abonnement kost € 5,49 per maand en beloont leden ook met exclusieve in-game gold-cadeaus voor racen in tours en speciale in-game badges voor het voltooien van gold-uitdagingen. Wie nog niet lid is geweest, kan zich aanmelden voor een proefabonnement van twee weken. Wanneer het abonnement na afloop van de proefperiode van twee weken nog niet is geannuleerd, wordt het automatisch omgezet naar een betaald abonnement. Mario Kart Tour Gold Pass is niet vereist om de game te spelen: ook zonder abonnement kunnen spelers deelnemen aan Standard Races, of de multiplayer met vrienden in de buurt spelen via rooms.

Vereisten

Het spelen van Mario Kart Tour vereist een Nintendo Account, een compatibele smartphone en een constante internetverbinding. Spelers kunnen hun in-game registratiekaart krijgen door hun Nintendo Account te koppelen. Ga voor meer informatie over Mario Kart Tour naar https://mariokarttour.com/.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.