logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Race langs Hollands glorie in de nieuwste update voor Mario Kart Tour!


Start de motoren en race vanaf vandaag langs het Museumkwartier, het Centraal Station en vele andere Hollandse highlights in de Amsterdam Tour van Mario Kart Tour! In navolging van wereldsteden als Parijs, Tokio en New York City gaat het Mario Kart-spektakel verder in de Nederlandse hoofdstad. De Amsterdam Tour is vanaf nu beschikbaar in Mario Kart Tour en duurt tot woensdag 4 mei 07:59 uur. Mario Kart Tour is free-to-start met optionele in-game aankopen en is als download verkrijgbaar voor iOS- en Android-apparaten.

Games koop je online bij:

Nederland in een Nintendo-game

De omgevingen in de Amsterdam Tour zullen Nederlandse spelers zeer bekend voorkomen. Zo race je niet alleen door de historische binnenstad van Amsterdam, maar kun je ook de wereldberoemde windmolens bezoeken wanneer je het IJ oversteekt. Daarmee kun je Nederland op een unieke manier ervaren in een Nintendo-game. Naast het unieke circuit is er nog een leuke Nederlandse toevoeging aan de game. Spelers krijgen ook nog de kans om een nieuw personage vrij te spelen met een Nederlands tintje, namelijk: Rosalina in Volendamse klederdracht.

Bekijk hier de Amsterdam Tour trailer

Over Mario Kart Tour

In Mario Kart Tour kunnen smartphone-bezitters, terwijl ze van de spannende Mario Kart-races genieten, vele coureurs uit Nintendo’s rijke geschiedenis verzamelen, waaronder Mario, Donkey Kong, Peach en Yoshi, naast vele coole karts en gliders. Spelers kunnen zelf kiezen welke coureurs, karts en gliders ze willen gebruiken voor de razendsnelle races op vele kleurrijke parcoursen, inclusief nieuwe versies van klassieke Mario Kart-tracks, speciale, tijdelijk toegankelijke nieuwe parcoursen die zijn gebaseerd op beroemde steden van over de hele wereld, seizoensevenementen, feestelijke varianten en meer. Naast de speciale parcoursen die zijn gebaseerd op iconische omgevingen en thema’s, maken spelers tijdens elk evenement ook kans op speciale, op dat evenement gebaseerde versies van Mario Kart-coureurs, karts en gliders.

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.